fbpx

Revizieshop ro furnizeaza piese de BMW pentru intretinerea motoarelor

RevizieShop este un magazin online care plaseaza pe piata piese auto originale pentru revizia masinilor.

Recent, magazinul online Revizieshop a prezentat o noua gama de piese auto de BMW ideale pentru procesul de intretinere al motoarelor.

Persoanele care detin un automobil fabricat de compania bavareza si care se afla in cautarea unor piese de BMW pentru revizie se pot orienta catre noua gama din oferta magazinului intrucat au la dispozitie un numar considerabil de kit-uri de filtre.

Pachetele de filtre furnizate de acest magazin se comercializeaza la preturi avantajoase in raport cu cele percepute de o buna parte a service-urilor auto. Preturile variaza de la produs la produs in functie de modelul de BMW pe care urmeaza a fi montate si in functie de brand-urile care le confectioneaza.

Printre brand-urile care le confectioneaza se numara Mann-Filter, o companie specializata in confectionarea filtrelor auto, si Bosch, una dintre cele mai notorii marci din domeniul auto.

Ce piese de BMW comercializeaza RevizieShop?

Procesul de intretinere al masinilor, cunoscut sub denumirea de revizie, este o operatiune indispensabila daca aveti drept scop sa prelungiti viata motoarelor. Dat fiind faptul ca odata cu utilizarea unui automobil, filtrele acestuia se umplu cu praf, acestea necesita schimbarea periodic.

In noua gama de piese auto de BMW lansata de RevizieShop.ro aveti la dispozitie urmatoarele:

Pachete de filtre fabricate de Mann-Filter sau de Bosch pentru revizia urmatoarelor autoturisme: BMW Seria 3, E46, 2000 de centimetri cubi, 150 de cp, BMW Seria 3, E90, 2000 de centimetri cubi, 163 de cp, BMW Seria 3, model E90, 2000 de centimetri cubi, 163 de cp

Pachet de filtre confectionate de Mann-Filter sau de Bosch pentru revizia urmatoarelor masini: BMW X5, motor de 3.0 centimetri cubi, motorina, 218 cp, BMW Seria 5, E60, cu motor de 2000 de cm3, 150 de cp, BMW Seria 5 Touring, cu motorizare de 3500 de centimetri cubi, motorina, 272 de cp, BMW Seria 1, motor de 1800 de centimetri cubi, motorina, care dezvolta 143 de cp, BMW Seria 3, motor de 1600 centimetri cubi, 115 cai putere, BMW Seria 5, E39, 2000 de centimetri cubi, motorina, 136 de cai putere

Plasand pe piata un numar generos de pachete de filtre optime pentru intretinerea mai multor masini fabricate de compania bavareza, idealul echipei de la baza magazinului RevizieShop este de a se adresa tuturor bugetelor si necesitatilor posesorilor de BMW.

In prezent, pe piata romaneasca se afla destule magazine care comercializeaza piese auto de BMW, insa nu toate sunt originale. Acestea sunt fabricate din materiale de proasta calitate si pot fi achizitionate in zadar.

In schimb, piesele de BMW de la RevizieShop sunt originale si beneficiaza de garantie.

Cum se cumpara piesele de BMW de la RevizieShop?

RevizieShop le ofera clientilor sai posibilitatea de a efectua o comanda online.

Aceasta nu necesita nici deplasarea la magazin, nici statul la cozi, ci doar accesul la un dispozitiv conectat la Internet. Comanda se realizeaza pe site-ul RevizieShop.