Revelion 2012

Continental Hotels te invita sa intampini Noul An in lumea lui “nenea Iancu” Caragiale!

Pentru noaptea de revelion ne-am inspirat din umorul spumos al literaturii urbane al unuia dintre cei mai mari dramatugi romani – Ion Luca Caragiale. Astfel, la Arad oaspetii vor fi distrati de Cetateanul Turmentat si de alte personaje din „O scrisoare pierdută”, la Oradea vor fi intampinati de „dl Goe”, la Sibiu vor afla cine-l traduce pe Mangafaua in „D’ale Carnavalului”, la Drobeta Turnu Severin vor descoperi cu cine isi petrece Mita noaptea in schita „CFR”, la Tg Mures Jupan Dumitrache isi va apăra onoarea de familist in „O noapte furtunoasă” iar la Suceava se vor amuza cu un „Bubico” real, cuminte, fidel si destept!

Va introducem in lumea lui nenea Iancu si pe site-ul http://revelion-la.continentalhotels.ro unde gasiti informatii despre pachetele de revelion, program, conditii de rezervare si meniu.

Pentru cei care doresc sa ramana in Bucuresti de revelion, la Grand Hotel Continenal ii asteptam in atmosfera celor mai frumosi, dar si controversati ani din istorie. Rafinamentul discret al anilor `30 reinvie pentru o noapte pe Calea Victoriei sub tema „A fost odata… in Bucuresti”