fbpx

Retrospectiva celor mai frumoase proiecte din 2011 ale Studio Insign prezentate de Galeriile Noblesse

Un mare sustinator al artei si vietii mondene dedicate valorilor, Galeriile Noblesse au participat si in 2011 ca organizator sau partener la numeroase evenimente, in interviuri , shootinguri si emisiuni tv.

Cele mai importante si in anul abia incheiat au ramas insa proiectele de amenajari interioare realizate cu produse de moblier de la Galeriile Noblesse in propriul studiou de design: Studio Insign ( Interiors Signed by Famous Designers ) .
Din portofoliul Galeriile Noblesse si Studio Insign fac parte o serie de proiecte speciale, concepute pentru case, apartamente, birouri, spatii publice, restaurante . Asadar, daca aveti in plan un refresh al locuintei sau un nou proiect , Galeriile Noblesse pot fi sursa voastra nesfarsita de inspiratie alaturi de sfaturile specialistilor in domeniu.

Produsele de calitate si serviciile profesioniste, reunind munca si ideile unora dintre cei mai talentati designeri romani, cu referinte remarcabile , sunt o dovada a calitatii si a grijii deosebite pentru clienti.
Cele mai diversificate proiecte, atat pe stil clasic, cat si modern, prind viata prin Studio Insign, indiferent de provocarea lansata, fie ca este vorba de apartamente, case, hoteluri, restaurante, cafenele, cluburi sau spatii publice. Astfel, propunerile oferite sunt dintre cele mai inedite si valoroase.

In plus, Studioul Insign se bucura de parteneriate cu branduri de producatori si studiouri de prestigiu din Italia si Spania, astfel incat proiectele realizate sunt la cele mai inalte standarde.

In categoria celor mai frumoase realizari, de un real succes a fost organizarea si gazduirea concursului INSIGN AWARDS, prin intermediul careia tineri arhitecti au fost premiati pentru reusitele lor. Concursul Insign Awards al Galeriilor Noblesse a reusit in anul 2011 sa premieze excelenta. Atat designeri cunoscuti cat si novici ai meseriei au dat curs provocarii lansate de Galeriile Noblesse de a se intrece in proiectele sale de succes. Castigatorii competitiei vor avea parte de o vacanta in Italia.

In continuare, merita amintite si cateva dintre cele mai importante randari ale studio-ului de design Studio Insign precum: proiectul pentru apartamente „Just Modern” sau „A stranger in Bucharest”, proiectul pentru receptie „Centrul Est European de Cercetare Aplicativa Integrata “, poiectul pentru casa „Hotel Boutique”sau „View af the lake”, proiect pentru birou „Business Women” si nu in ultimul rand, proiectul intitulat „Boiserie” reprezentand un spatiu clasic, autentic, cu un decor luxos.

Pentru a fi la curent cu noile proiecte ale Galeriilor Noblesse, dar si cu noile tendinte in designul interior, puteti urmari pagina de Facebook a Galeriilor Noblesse sau va puteti abona la newsletter pe site-ul www. galeriilenoblesse.ro