Reteaua de magazine Interex control mai bun si optimizare a proceselor interne cu Socrate ERP

Socrate+ ERP acopera toata activitatea comerciala si financiara a companiei, prin modulele Comenzi furnizori, Cumparari, Vanzari, Stocuri, incasari, Plati, Contabilitate, Mijloace Fixe si Salarii. Transmiterea datelor intre sediul central si magazine se face prin replicare, permitand partajarea datelor relevante si circulatia eficienta a informatiilor intre sedii, asigurand informarea in timp real a conducerii. Se realizeaza astfel un control foarte bun al distribuirii informatiilor legate de nomenclatorul articolelor, politica de preturi, vanzari, cumparari etc. In prezent, cele 12 magazine CDE R Interex administreaza cu Socrate+ ERP un numar de aproximativ 40.000 de articole de larg consum, provenind de la peste 300 de furnizori. Zilnic, 12.000 de clienti trec pragul magazinelor, in fiecare luna fiind realizate peste 400.000 de tranzactii.
„Sistemul are tot ceea ce e nevoie pentru a putea administra eficient activitatea magazinelor si a depozitelor noastre. Cu Socrate+ avem o imagine de ansamblu asupra marfii, de la momentul intrarii pana la vanzare, iar acest lucru reprezinta un mare avantaj pentru noi in lupta cu concurenta”, a spus Alin Ilie, directorul de IT al CDE R Interex.

Despre CDE R Interex
CDE R Interex face parte din Groupement des Mousquetaires (care opereaza supermarketurile Intermarché, precum si magazinele specializate Ecomarché, Netto, Bricomarché, Vêti, Roady si Restaumarché). Cu aproximativ 4 000 puncte de vanzare in Europa si o cifra de afaceri de 34,8 miliarde de euro, Groupement des Mousquetaires este unul dintre cei mai importanti distribuitori en-gros de pe continent. Groupement des Mousquetaires a fost fondat in Franța in 1969 si are peste 130,000 colaboratori in Portugalia, Spania, Belgia, Polonia si in Balcani.
In 2002, CDE R Interex a deschis primul sau magazin din Romania, numit Interex. Reteaua numara in prezent 12 magazine, situate in Ploiesti, Giurgiu, Focsani, Targu Jiu, Satu Mare, Ramnicu Valcea, Targoviste, Constanta, Sibiu, Vaslui, Drobeta Turnu Severin si Barlad. Astazi, CDE R Interex are aproximativ 500 de angajati.