fbpx

Responsabilitatea in trafic salveaza vieti

Duminica 28 octombrie 2012, SKF Romania a participat alaturi de Serviciul Rutier Prahova la campania de responsabilizare a conducatorilor auto care a avut ca scop prevenirea accidentelor ce au ca principale cauze viteza excesiva si consumul de alcool la volan, campanie desfasurata la Sinaia, in cadrul ultimei etape a Campionatului National de Viteza in Coasta.

Reprezentanti ai celor doi parteneri, SKF Romania si Serviciul Rutier Prahova, au oferit publicului vizitator materiale informative care atentionau asupra riscului crescut de producere a accidentelor atunci cand consuma alcool la volan si ca viteza este buna doar pe circuit, precum si produse promotionale – odorizante auto si mingi antistres.

”Desfasuram periodic astfel de campanii, mai ales in zonele tarii mai expuse la accidente produse pe fondul vitezei excesive si a consumului de bauturi alcoolice la volan, cum sunt Valea Prahovei si Litoralul, cu scopul prevenirii acestor incidente ” – a declarat Adrian Iacob, Inspector de Politie – Serviciul Rutier Prahova.

Campania a reusit sa atraga atentia a peste 400 de conducatori auto prezenti la eveniment.

Pentru mai multe informatii va rugam contactati:
Patricia Ivanescu, Marketing Communication SKF Romania,
email: [email protected]

SKF Group este lider mondial in furnizarea de rulmenti, etansari, mecatronica, sisteme de lubrifiere si servicii care include suport tehnic, servicii de intretinere si de fiabilitate, consultanta in inginerie si formare profesionala.
SKF este prezent in peste 130 de tari si are 15.000 de distribuitori locali in intreaga lume. Vanzarile anuale ale grupului in 2011 au fost de 66,216 milioane SEK. Numarul angajatilor a fost de 46,039. www.skf.com