Reprezentarea imobiliara – cea mai sigura solutie catre succes

administrare imobil

Pe piata din Romania tendintele in domeniul imobiliar nu sunt aceleasi cu tendintele de pe piata europeana. In ultimii ani, insa, reprezentarea imobiliara capata noi valente si este o optiune care se afla din ce in ce mai des in preferintele proprietarilor, atat persoane fizice sau juridice, inclusiv dezvoltatorilor imobiliari. Cand vine vorba de administrare imobile in Bucuresti, avantajele sunt multiple, iar motivele care fundamenteaza o asemenea alegere sunt foarte bine intemeiate.

Beneficiile serviciilor de administrare imobile si reprezentare imobiliara

Pana nu demult, serviciile de administrare imobil nu erau suficient de bine conturate sau luate in considerare de catre proprietarii romani. Principalele beneficii ale acestora includ obtinerea celui mai bun pret pentru proprietatile inchiriate sau vandute, promovarea proprietatii, inchirierea imobilului, gestionarea impecabila a acestuia, dar si reprezentarea proprietarului in calitate de vanzator in raport cu cumparatorii. In plus, proprietarii isi pot administra timpul in alte scopuri importante, primind raport lunar in care se specifica incasarile si platile efectuate de catre reprezentantul imobiliar.

Administrare imobile in Bucuresti | administrare imobil | imobilis.ro

administrare imobile in Bucuresti

Potrivit https://imobilis.ro/ , specialistii in reprezentanta imobiliara sunt acele persoane care pot realiza o analiza optima a pietei de profil, precum si o evaluare eficienta care sa ii ajute sa actioneze in consecinta, in raport cu nevoile potentialilor clienti. Expertii vor dezvolta solutii de promovare si marketing prin care se va creste in mod masiv vizibilitatea proprietatii. Promovarea acesteia se realizeaza personalizat, in functie de client.

Diferenta dintre un reprezentant imobiliar si un agent imobiliar

Este foarte important ca potentialii clienti sa faca diferenta intre un agent imobiliar si un reprezentant imobiliar. Spre deosebire de agentul imobiliar care urmareste concretizarea rapida a tranzactiei, reprezentantul imobiliar are in vedere numai obtinerea intereselor clientului sau ale proprietarului. Asadar, fie ca se doreste vanzarea proprietatii sau inchirierea acesteia, tranzactia va fi supravegheata de un profesionist in domeniu.

Activitatea concreta a specialistilor in reprezentari imobiliare

Reprezentantii imobiliari au obligatii care se concretizeaza in actiuni pe care le realizeaza in concordanta cu dorintele clientilor. Acesti profesionisti sunt responsabili de evaluarea proprietatii, totodata, ofera consultanta cu privire la pretul acesteia, pregatesc imobilul pentru a-l fotografia ulterior, pregatesc un text prin care se prezinta proprietatea si dupa realizarea acestor actiuni eficiente, apar cumparatorii sau potentialii chiriasi. In acest caz, sarcina specialistilor este aceea de a-si reprezenta clientii telefonic, online si fizic, atunci cand potentialii clienti merg sa vizioneze proprietatea.