fbpx

Repatrierea decedatilor in cazul unui accident auto

Decesul unei persoane a fost si va ramane intotdeauna un moment dificil. Timpul este cea mai buna modalitate de vindecare, insa pentru asta avem nevoie de sustinere si de multa putere.

Ultimele momente petrecute alaturi de cei decedati ne vor ramane in amintire pentru restul zilelor noastre, pana cand, in mod inevitabil, ne vom aseza laolalta cu sufletele adormite ale celor plecati in prezent in nefiinta.

Cel mai dificil este momentul in care decesul are loc in mod spontan, dar mai ales in cazul unor accidente auto provocate din neatentie, din lipsa de control sau vicii. Cel ce odata era asteptat acasa de parinti si/sai familie, va ramane acum doar o amintire blanda ce o vor pomeni toti cei dragi multi ani la rand.

Daca decesul peste granita aduce cu sine un proces destul de complicat pentru a realiza asa cum se cuvine inmormantarea acestuia, decesul in caz de accident auto procesul este cu mult mai complicat.

In primul rand este necesar a se constata incidentul de catre autoritatile delegate in tara respectiva. Intregul proces este mult mai simplu in cazul in care incidentul este sesizat de catre persoana care a produs accidentul sau de catre una din persoanele aflate la fata locului. In situatiile exceptionale, contactul autoritatilor poate duce la salvarea vietii celui afectat, in cazul in care impactul asupra acestuia nu a fost unul extrem de grav. Din pacate s-a constatat ca 3 din 5 oameni decedeaza ca urmare a unui accident auto.

Decedatul va fi transportat catre institutiile competente unde corpul acestuia va fi investigat in vederea stabilirii motivului decesului si se va realiza o ancheta pentru stabilirea vinovatului si contactul cu rudele decedatului.

Ancheta este una de durata si odata ce examenul de specialitate al decedatului a fost efectuat este necesar a se incepe pregatirile de repatriere.

In astfel de cazuri poate fi dificil pentru rudele aflate in tara sa se ocupe personal de toate cele necesare, astfel ca se recomanda contactarea unei firme de pompe funebre care sa ofera servicii complete in vederea repatrierii si al transportului in vederea inmormantarii pe meleagurile natale.

In acest sens putem vorbi despre Funerare Rainbow Dorobantu, o companie cu servicii funerare complete la nivel national si international, care detine autorizatie de repatriere decedati. Aceasta companie este prezenta in numeroase tari din Europa, astfel ca puteti apela la serviciile acesteia fara ca domeniul lingvistic sau documentatia de repatriere si mediul de transport sa reprezinte o problema.

In vederea certificarii firmele din domeniu trebuie sa asigure un demers extrem de riguroas si conform cu standardele legale, motiv pentru care aveti sanse foarte slabe sa gasiti o alta companie care sa va ofere servicii funerare complete si legale in acelasi timp.

Pentru cei decedati in accidente auto care au ramas cu traume majore, fie dupa efectuarea unei autopsii, fie de la impactul produs, firma Rainbow Funerare va pune la dispozitie servicii de igienizare si cozmetizare profesionala astfel incat semnele incidentul neplacut sa nu fie o remarca ce se va pastra in amintirea dumneavoastra alaturi de chipul decedatului.

https://repatrieri-decedati-romania.ro/