Reparatii Frigidere reparatii profesioniste in domeniul electrocasnicelor

Cu o vasta experienta in domeniul reparatiilor profesioniste de electrocasnice, compania va ofera non-stop cele mai bune solutii, pentru toate problemele dumneavoastra.

Calitatea serviciiloe executate, garantia lucrarilor, promptitudinea manifestata in relatia cu fiecare client si profesionalismul personalului si-au spus cuvantul, compania Reparatii Frigidere fiind lider pe piata de profil din capitala si imprejurimile acesteia.

Performantele ridicate ale aparatelor electrocasnice – frigidere, combine frigorifice, congelatoare, aparate de aer conditionat, masini de spalat rufe, masini de spalat vase, uscatoare – impun o experienta in domeniu pe masura, firma Reparatii Frigidere fiind mereu preocupata de noutatile in domeniul reparatiilor si cel al pieselor de schimb.

Si pentru ca doar multumirea clientului conteaza, Reparatii Frigidere presteaza servicii la cele mai inalte standarde de calitate, acestea fiind personalizate, in functie de nevoile si exigentele fiecaruia.

Indiferent ca este marca – Indesit, Arctic, Bosch, Samsung, Whirpool, Gorenje, Electrolux, Zanussi, Alaska sau Daewoo – compania Reparatii Frigidere garanteaza calitatea lucrarilor efectuate, piesele originale sau substitutele folosite neafectand in nici un fel functionarea la parametrii maximi a aparatului electrocasnic.

Si pentru ca este o firma care se respecta, Reparatii Frigidere va sta la dispozitie oricand cu servicii de consultanta in folosirea aparatelor electrocasnice de orice fel.

Pe langa serviciile profesionale de reparatii si service, compania Reparatii Frigidere va mai ofera si lucrari de schimbare a releelor termice si de pornire, incarcari cu freon, schimbarea compresoarelor, curatarea condensatorului de racire, schimbarea filtrelor de umiditate sau schimbarea termostatelor.

Personalul calificat al firmei se deplaseaza la domiciliul clientului in cel mai scurt timp, toate lucrarile efectuate avand garantia maxima.

Reparatii Frigidere este firma care dispunde de toate resursele pentru a va oferi cele mai bune solutii si servicii in domeniul aparatelor electrocasnice.

Fie ca este vorba de reparatia frigiderului sau a combinei frigorifice side by side, fie ca este vorba de masini de spalat sau de aparate de aer conditionat, Reparatii Frigidere iti ofera cele mai calitative lucrari de pe piata, la cele mai bune preturi.

In cazuri speciale, personalul calificat al firmei se deplaseaza de urgenta in orice loc din Bucuresti sau Ilfov, relatiile cu clientii fiind intotdeauna bazate pe respect, incredere si profesionalism.

Si pentru ca este partenerul de incredere de care ai nevoie, Reparatii Frigidere se deplaseaza la domiciliul tau si face constatari gratis, oferindu-ti un an garantie la toate lucrarile efectuate.

Reparatii Frigidere este specialist si in inlocuirea compresoarelor pentru toata gama de frigidere, congelatoare si lazi frigorifice, asigurand piese de schimb pentru toate marcile existente pe piata.

Compania Reparatii Frigidere foloseste numai piese originale, pentru care, de asemenea, ofera garantia aferenta.

Lucrarile de intretinere efectate de firma Reparatii Frigidere sunt de cea mai buna calitate, acestea asigurand cu succes prelungirea duratei de functionare a aparatului electrocasnic.

In plus, compania ofera un an de garantie, fara costuri suplimentare, la urmatoarele servicii:

  • Reparatii si service frigidere
  • Reparatii si service congelatoare
  • Reparatii si service aer conditionat
  • Reparatii combine side by side
  • Reparatii si service lazi frigorifice
  • Reparatii si service mese calde
  • Reparatii si service vitrine frigorifice
  • Reparatii si service masini gheata
  • Reparatii si service combine frigorifice

Daca ai un aparat electrocasnic de orice fel, din una din marcile: Aeg, Alaska, Ardo, Arctic, Ariston, Whirpool, Zanussi, Siemens, Gorenje, LG, Samsung, Miele, Beko, Ocean, Electrolux, Basic, Indesit, Ignis, Bosch, Candy, Nei – nu ezita sa apelezi cu incredere la serviciile firmei Reparatii Frigidere !

Compania Reparatii Frigidere, compania serviciilor de calitate !