Reparatii cutii viteze automate – Soluții de calitate și servicii de excelență !

Reparatii cutii viteze automate are o experiență vasta în repararea și reconstruirea transmisiilor automate cu atelierul cel mai bine echipat pentru reparații și reconstrucții automate ale transmisiilor.  Misiunea Reparatii cutii  viteze automate este de a aduce valoare clienților și partenerilor noștri prin furnizarea de produse, servicii și soluții de calitate pentru automobile. “Soluții de calitate și servicii de excelență” este filozofia noastră de afaceri.

VIZIUNEA NOASTRA

Reparatii cutii viteze automate trebuie sa fie cel mai bun furnizor de soluții de încredere în industria auto.

MISIUNEA NOASTRĂ

Aducem valoare clienților și partenerilor noștri prin furnizarea de produse, servicii și soluții de calitate pentru automobile. Ne bucuram clientii nostri cu multe experiente incredibile.

SERVICIILE NOASTRE

Reparatii cutii viteze automate oferă un serviciu complet pentru problemele de transmisie automată, de la o simplă verificare de diagnosticare la reconstrucție și reproiectare a unei transmisii automate. Specialiștii noștri au cunoștințele, experiența și capacitatea de a vă aduce înapoi pe drum în cel mai scurt timp posibil. Cunoștințele și expertiza noastră înseamnă că alte ateliere se adresează și noi soluțiilor pentru a rezolva cele mai dificile probleme legate de transmisie.

Serviciile noastre de bază includ următoarele:

Controlul de diagnostic utilizând echipamente și unelte computerizate

Re-construirea, reproiectarea, suprapunerea și repararea transmisiilor automate

Verificări gratuite și sfaturi privind transmisiile automate Diagnosticarea și înlocuirea componentelor transmisiei (convertizor de cuplu, corp al supapei, solenoid, senzori)

Reconstruiri convertorul de cuplu

Servicii de întreținere a transmisiilor automate (spălare automată a transmisiei de lichid)

Furnizarea de transmisii și piese automate

Pentru a ne atinge misiunea și viziunea, vom oferi promisiunile de brand de încredere, calitate, parteneriat, pasiune și excelență;

Incredere: Ne vom conduce afacerea într-o manieră cinstită, eficientă și transparentă.

Calitate: vom oferi cele mai bune produse și servicii de cea mai bună calitate.

Parteneriat: Vom construi parteneriate puternice și strategice cu clienții noștri, agenții, dealerii de ateliere. operatorul de parc, furnizorii și angajații.

Pasiune: Vom servi clientilor nostri cu pasiune pentru excelenta, inovatie si training.

Excelență: Ne străduim să oferim clienților noștri cea mai bună manoperă și servicii.

Tehnicienii noștri sunt calificați și pregătiți pentru a completa o gamă de probleme ale cutiei de viteze automate, reparații și întreținere – chiar dacă este nevoie de înlocuire, vă vom duce la atelierul nostru local pentru dvs. Mecanicii noștri ajung la timp – la casa dvs., la biroul dvs. sau chiar la destinația dvs. de vacanță – și ne asigurăm că îi trimitem pe mecanicul potrivit să vă vadă mașina înapoi pe drum în cel mai scurt timp.

Am investit în echipamentele de diagnoză cele mai moderne și avansate din punct de vedere tehnologic, ceea ce ne ajută să ne asigurăm că diagnosticul nostru este corect, atunci când efectuați reparații la cutia de viteze automată, ceea ce vă economisește timp și bani. Reparatii cutii automate in cel mai scurt timp de la emiterea comenzii, noi dorim sa fim un sprijin pentru clientii nostri si nu dorim sa va lasam sa asteptati prea mult. Indiferent de ora, moment, apelati cu incredere la firma noastra, echipa de specialisti care realizeaza reparatii cutii automate calitativ.