Reparatii cutii viteze automate – reparatii rapide si calitative !

O cutie de viteze automată modernă constă din piese de înaltă precizie care, după dezmembrare, tehnicienii noștri examinează pe deplin și înlocuiesc în numele clienților noștri de la Reparatii cutii viteze automate. Pentru reparații rapide ale cutiilor de viteze, dezasamblam complet sistemul de transmisie și toate componentele sale, pentru a curăța și înlocui piesele defecte, inclusiv mecatronica din interior. Apoi, reconstruim cutia de viteze automată la specificația exactă.

Folosind cele mai recente echipamente de diagnoză pe care le conectăm la modulul de comandă al transmisiei (TCM) și la unitatea de comandă a motorului (ECU), specialiștii noștri de cutie automată pot verifica codurile de eroare stocate, ceea ce ne permite să identificăm problemele specifice într-un mod rapid și eficient.

Recondiţionare:

Ca specialist în cutii de viteze automate Reparatii cutii viteze automate, poate recondiționa și înlocui cutia de viteze automată, cutia de viteze DSG sau unitățile de transfer pentru orice mașină sau vagon care necesită acest serviciu. Aceasta presupune înlăturarea cutiei de viteze automate de la vehicul, demontarea acesteia și pregătirea componentelor care urmează să fie curățate și descarcate.

Odată ce Reparatii cutii viteze automate a testat componentele interioare (cum ar fi corpul supapei, solenoidele etc.) și am înlocuit toate piesele uzate cu alternative compatibile OEM, vom continua cu reparații automate complete ale cutiei de viteze dacă ar fi necesare.

Specialiștii noștri cutie de viteze automatizate de la Reparatii cutii viteze automate reasamblau cutia de viteze automată complet recondiționată pe vehicul cu noul ulei, re-adaptează TCM și efectuează un test rutier complet pentru clienții de la Reparatii cutii viteze automate.

Diagnostice:

Un specialist cu reputație automată a cutiei de viteze de la Reparatii cutii viteze automate oferă testarea electronică a greșelilor, testarea TCM, testarea și reconfigurarea ECU. TCM este responsabil pentru următoarele:

Controlarea supapelor și a corpului supapei prin intermediul solenoidelor electrice

Gestionarea sincronizării automate a schimbării cutiei de viteze

Oferind o bună performanță atunci când schimbați viteza

Modificarea presiunii uleiului hidraulic prin intermediul solenoidelor

Avantajele cutiilor automate:

Mai ușor de condus – șoferii și specialiștii cutie de viteze sunt de acord că vehiculele cu cutie de viteze automată sunt mai convenabile pentru a conduce vehicule în condiții grele de trafic decât autovehicule sau furgoane cu un echivalent manual.

Eficiența combustibilului – De cele mai multe ori se presupune că mașinile manuale sunt mai eficiente în ceea ce privește consumul de combustibil decât automatele, însă s-au făcut mișcări semnificative pentru îmbunătățirea tehnologiei din spatele transmisiilor automate. Au dispărut zilele cutiei de viteze cu trei și patru trepte, cu convertoare de cuplu excesiv de înalte.

Transmisia automată de astăzi are mai multe unelte, unele cu o viteză de până la opt și nouă, ceea ce a contribuit la reducerea drastică a pierderii de combustibil.

Automatele mai vechi ar fi destul de ineficiente, deoarece convertizorul de cuplu s-ar aluneca, pierzând combustibil. Convertizoarele de cuplu moderne se blochează atunci când vehiculele rulează la viteze mari, împiedicând alunecarea. Aceasta înseamnă că, mai ales pe autostradă, veți avea pierderi reduse de combustibil.

Intervalele de transmisie au fost perfecționate astfel încât acum există o fricțiune redusă în ambreiaje și transmisiile controlate electronic asigură integrarea între motor, sistem de transmisie și sistemul de frânare mult mai bine.Comenzile electronice schimbă treapta de viteză la punctul optim, ceea ce nu poate face cutia de viteze manuală.