fbpx

Rent a car – masina ieftina de inchiriat

rent a car Bucuresti

O masina ieftina de inchiriat marca FIVE rent a car este un motiv in plus de a te bucura de locatii si spatii nemaintalnite la un pret accesibil si ofertant. Confort pe intreaga durata a deplasarii, lux si spatiu pe intreaga ta familie. Iata care sunt cele mai bune preturi din Bucuresti si ce modele auto poti inchiria pentru deplasarile tale.

Masina ieftina de inchiriat marca Five rent a car

La Five rent a car, ieftin nu inseamna si de proasta calitate. Daca si tu cauti de ceva timp autoturisme cu preturi accesibile de inchiriat dar cu servicii de calitate si de seriozitate, Five rent a car este solutia ta pentru orice tip de calatorie. Profesionalism si seriozitate sunt principalii factori dupa care specialistii auto Five rent a car se ghideaza. Cu o experienta de peste 10 ani in industria inchirierilor, firma a inteles nevoile clientului la capitolul buget si servicii.

Pe langa preturile accesibile, la Five ve-ti gasi o echipa comunicativa si de incredere care va va informa corect despre termenii si conditiile contractului de inchiriere, fara alte taxe ascunse. Suport si consultanta pe intreaga durata a perioadei de inchiriere, iar prin intermediul website-ului online, clientul are posibilitatea de a se pune la curent cu toate autoturismele si preturile firmei. Five rent a car este solutia potrivita pentru calatorii sigure si de confort optim.

Masina ieftina de inchiriat – categorii auto diverse

Five rent a car este idealul pentru cei care cauta diversitate si experiente unice. De la luxury, compact, SUV, low-cost sau microbus, fiecare gama auto ofera o varietate de marci si dotari in functie de preferintele clientului. Promptitudinea si mobilitatea sunt criterii importante dupa care firma Five rent a car se ghideaza. Solutii pentru toate nevoile clientilor, contracte accesibile, informatii suplimentare si consultanta in alegerea potrivita a autoturismului.

Pentru o alternativa mai accesibila si fiabila, inchirierea autoturismului este o oportunitate de a te deplasa la costuri reduse, mai ales atunci cand vine vorba despre inchirieri pe termen lung. In special pentru afaceri si business-uri, Five rent a car pune la dispozitie autoturisme accesibile pentru angajatii companiile, in functie de preferintele pentru care se opteaza. Servicii de inalta clasa, comunicare si promptitudine indiferent de context. Pentru confortul deplin, locul in care se livreaza si preda un autoturism este alegerea clientului. Five rent a car sprijina functionalitatea si fiabilitatea serviciilor.

FIVE rent a car – masini low-cost cu confort optim

Pentru accesibilitatea preturilor dar si a costurilor de combustibil, echipa Five rent a car ofera clientilor si o clasa low-cost de autoturisme pe care o pot inchiria in orice fel de context. Rentabile pentru metropolele aglomerate, masinile low-cost sunt ideale si pentru drum lung dar si la nivel local.Cu un consum redus, dar cu dotari de ultima generatie, modelele low-cost corespund la nivelul preferintelor auto, oferind un spatiu modern si un numar de locuri ofertant.

Fie optezi pentru Skoda Fabia, un model din 2013 cu un interior ofertant si un numar de 4 locuri, fie optezi pentru Dacia Logan fabricata in 2015 cu toate sistemele incorporate electrice si cu un numar de 5 locuri. Pe langa avantajele oferite tehnic si estetic, autoturismele low-cost sunt accesibile pentru locurile aglomerate, trafic intens si lipsa locurilor accesibile de parcare. Five rent a car iti asigura servicii de calitate superioara si preturi pe care sa ti le poti permite.

FIVE rent a car – servicii la orice ora din zi

Functionalitatea serviciilor este un factor esential in alegerea unei firme potrivite pentru gustul tau. Din acest motiv, Five rent a car este la dispozitia clientilor 24 din 24, atat pentru consultanta cat si pentru inchirierea autoturismelor. Aflati in vecinatatea aeroportului Otopeni, firma pune la dispozitie inclusiv autoturisme in incinta aeroportului. La cererea clientului, acesta poate opta inclusiv pentru autoturisme cu sau fara sofer care sa ii ajute in deplasarile necesare.

Website-ul Five rent a car se afla in online si ofera cele mai relevante informatii de la preturi, clase auto, dotari si criterii in functie de preferinte. Pentru a contacta echipa, numerele de telefon sau email-ul se afla in continutul website-ului si ai posibilitatea de a consulta direct cu un specialist Five rent a car. Pentru preturi accesibile, servicii prompte si o gama variata de produse auto, firma Five rent a car  va invita sa experimentati cele mai bune oferte din Bucuresti.