Renovari amenajari pentru sarbatori

Acum se pune accentul pe spatiu, confort, placere si functionalitate, de aceea tot mai multe persoane atunci cand isi amenajeaza baia cerceteaza si se informeaza asupra obiectelor care se potrivesc cat mai bine stilului de viata, spatiului din locuinta si gusturilor dumneavoastra. Orice alegeti fie ca e cada sau cabina de dus trebuie sa luati in considerare spatiul pe care il aveti, stilul pe care doriti sa il adoptati si avantajele pe care vi le ofera fiecare in parte.Cabinele de dus cu hidromasaj de la Vilux sunt mult mai cautete decat cazile, la care se adauga optional si sauna, acestea oferindu-va mai mult spatiu in baie, un spirit modern si o ambianta deosebita.

De ce cabina de dus si nu cada? Avantajele folosirii unei cabine de dus Constanta de la Vilux sunt sunt foarte multe in cazul in care doriti sa va achizionati una, ocupa mult mai putin spatiu, consumul de apa este mult mai redus si sunt foarte usor de intretinut, iar daca vorbim de cada cu hidromasaj in primul rand spunem confort, o baie in cada cu lumanari si spuma nu poate fi inlocuita cu nimic altceva. Intr-o baie mica, o cada nu prea isi are locul, spatiul va parea inghesuit, incarcat si sufocant, iar relaxarea nu va mai fi la fel.

Si mobilierul pentru baie Constanta are un rol important, materialul din care este facut sa reziste la aburi si umezeala, designul sa fie unul pe gustul dumneavoastra, iar dimensiunile potrivite pentru un spatiu mic.