fbpx

RENERGY AWARD premiaz a inovat ia si creativitatea in cadrul RENEXPO SOUTH EAST EUROPE

Personalitati remarcabile si companii din domeniul energiilor regenerabile din Romania si din strintate, se vor reuni in cadrul Serii Profesionale pentru Networking gazduit de RENEXPO® SOUTH-EAST EUROPE, unde pentru a doua oara va fi oferit RENERGY AWARD. Prin intermediul acestui premiu REECO, organizatorul evenimentului doreste sa premieze initiativele si creativitatea celor care se implica si contribuie la dezvoltarea sectorului de energii regenerabile in Romania.

RENERGY AWARD va fi prezentat in doua categorii: unei Personaliti Remarcabile si unei Tehnologii Inovatoare. RENERGY AWARD acordat unei Personaliti Remarcabile, are un rol central in industrie si este caracterizat printr-un angajament constant sau realizari deosebite in domeniul energiilor regenerabile si eficientei energetice. Premiul este destinat celor care au realizat ceva cu inima, sufletul si prin creativitate. RENERGY AWARD in categoria unei Tehnologii Inovatoare este destinat tuturor companiilor si produselor prezentate pe standurile targului RENEXPO® SOUTH-EAST EUROPE.

Cei care doresc sa aplice sau sa propuna persoane cheie, experiti sau o companie din domeniu pot trimite aplicatiile pe adresa info@reeco.ro, pana pe data de 31 octombrie 2013. Domeniile pentru care se poate aplica sunt: Tehnologie solara, Energie eoliana, Biomasa & Cogenerare si Hidroenergie.

Mai multe informaii despre cel mai mare si important eveniment din domeniul energiei regenerabile in Romania, despre conferintele de specialitate si despre RENERGY AWARD gasiti pe www.renexpo-bucharest.com.

Despre REECO:

Compania, cu sediul in Reutlingen-Germania este unul din cei mai mari organizatori de targuri si conferinte din Europa in domeniul energiei regenerabile si eficientei energetice. Din 1997 si pana in prezent, REECO a organizat peste 1000 de expozitii si conferinte, care au fost vizitate de aproximativ 50.000 de experti si la care au participat peste 2000 de expozanti. Portofoliul companiei cuprinde 9 targuri si 60 de conferinte organizate anual, de catre aproximativ 50 de angajati in Romania, Germania, Austria, Polonia si Ungaria.

Contact:
Anca Oprea
REECO RO EXPOZIȚII SRL
B-dul. Revoluției, Nr. 96, Ap. 4,
310025 Arad
Tel: +40 (0) 257-230999
Fax: +40 (0) 257-230998
oprea@reeco.ro
www.reeco.eu