Reminder: Conferinta nationala pentru autoreprezentanti

16 august 2011

Fundatia „Pentru Voi” are placerea de a invita persoanele cu dizabilitati intelectuale, avand calitatea de auto-reprezentanti, la cea de-a sasea editie a conferintei nationale pentru autoreprezentanti, care va avea loc la Mamaia, in perioada 31 august – 1 septembrie. Tema conferintei din acest an este „Viata mea – cum este si cum as vrea sa fie”.

In cadrul conferintei se va discuta pe marginea celor mai importante aspecte din viata unei persoane cu dizabilitati intelectuale: drumul pe care il parcurge in viata, locul de munca, veniturile si modul de cheltuire a banilor, modul de accesare a serviciilor medicale, drepturile pe care le are – toate acestea trecute prin cele doua filtre: cum sunt si cum si-ar dori sa fie.

Invitatia se adreseaza in primul rând persoanelor care nu au mai participat la evenimente organizate de Fundatia „Pentru Voi” in cadrul proiectului “Economia sociala – o sansa pentru persoanele cu dizabilitati intelectuale”.

Nu se percepe taxa de participare pentru auto-reprezentanti si insotitori (un insotitor pentru fiecare auto-reprezentant/ organizatie). Cazarea, masa si transportul sunt asigurate de catre organizatori in baza conditiilor afisate pe website.

Inscrierile se fac pâna cel tarziu vineri 19 august, prin completarea formularului online la pentruvoi.ro. Locurile sunt limitate, iar confirmarea participarii se transmite in 24 august – in baza regulilor afisate pe website.

Detalii la tel. 0356 421 216 sau e-mail pentruvoi@pentruvoi.ro. Persoana de contact este Alina Sima.

Nota: In contextul acestei conferinte, prin auto-reprezentant intelegem persoana adulta cu dizabilitate intelectuala, capabila sa ia decizii privitoare la sine si sa isi exprime punctul de vedere.

* * *
Evenimentul este organizat in cadrul proiectului Economia Sociala – o sansa pentru persoanele cu dizabilitati intelectuale, cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 – „Investeste in oameni!”.