fbpx

Relansare campanie de testare

Continut:
Programul a fost lansat initial in noiembrie 2012 cand peste 30 de gradinite din tara au fost echipate cu dispozitivul pentru dezinfectia si purificarea aerului.

Conditii de participare :
In program se poate inscrie orice gradinita, cresa si after school din tara. Acestea vor avea posibilitatea ca, timp de 15 de zile, sa testeze si sa verifice beneficiile pe care dispozitivul MidasAnAir 3040 le promite.

Inscrierea in program se face pe baza unui contract de test intre Midas Expert Distribution (MED Romania) si gradinita/ cresa / after school. Contractul nu obliga beneficiarul sa achizitioneze aparatul daca acesta a fost utilizat corespunzator si un prezinta semne de deteriorare. Cheltuielile de instalare si dezinstalare sunt suportate integral de MidasExpertDistribution.

Despre produs:
Dispozitivele MidasAnAir 3040 sunt fabricate sub brevet de inventie nr. 118844 si utilizeaza lumina/radiatia UV pentru dezinfectia aerului din incaperi. Aparatele dispun de o capacitate de distrugere in proportie de pana la 99% a microorganismelor din componenta aerului (bacterii, fungi, ciuperci, protozoare, drojdii), inlaturand infailibil virusurile provocatoarede gripa, si chiar si pe cei apartinand clasei A (H1N1, H5N1).
La ora actuala dispozitivele pentru dezinfectie din gama MidasAnAir sunt folosite cu succes in industriile medicala, alimentara si HORECA, in institutiile de invatamant, industria cosmetica si spa-uri.
Dispozitivele sunt testate si avizate de Ministerul Sanatatii si sunt in acord cu prevederile Uniunii Europene.

Beneficiile pe care le incorporeaza instalarea unui astfel de produs in institutiile de invatamant sunt numeroase, insa cele mai importante sunt:
-Distruge microroganismele din aer (bacterii, virusuri, fungi) impiedicand astfel raspandirea lor;
-Aparatul nu ionizeaza aerul, nu genereaza ozon si nu este toxic. De asemenea este non-chimic;
-Este un sistem complet inofensiv pentru om;
-Asigura diminuarea numarului de copii bolnavi determinand cresterea gradului de prezenta al acestora in gradinite;
-Nu impiedica imunizarea naturala a copilului;
-Elimina mirosurile neplacute din incapere;
-Este economic – are un consum redus de energie si costuri de intretinere minime;

Copii sanatosi si parinti fericiti
Eficienta dispozitivelor a fost de asemenea testata si confirmata de cele peste 30 de gradinite si crese in care s-au instalat dispozitivele MidasAnAir 3040.