fbpx

Regulile jocului de ruletă

regulament-ruleta

Ruleta este un joc de noroc foarte atractiv care se joacă de foarte mulți ani în întreaga lume. Există multe strategii care se pot aplica la ruletă și care îți pot aduce câștiguri substanțiale. Totuși, este important să știi că nicio strategie nu îți promite o șansă de câștig de 100%. Atunci când a fost inventată, ruleta avea doar 31 numere.

În prezent, aceasta oferă 37 numere în Europa și 38 numere în Statele Unite. Ruleta europeană are 37 căsuțe, numerotate de la 0 la 36. Ruleta europeană oferă jucătorului cele mai mari șanse de câștig. Cele două părți principale ale mesei, unde se plasează pariurile sunt secținea de interior și secțiunea de exterior. Fiecare prezintă mai multe posibilități de pariere.

Pariuri pe diferite zone

Secțiunea de interior a ruletei oferă pariuri pe numere individuale, apropiate unele de celelalte pe masă sau pe grupuri de până la 6 numere. În secțiunea de exterior a ruletei sunt prezente pariurile pe culori, roșu sau negru, high sau low și par sau impar. De asemenea, există pariuri pe diferite zone ale ruletei, acestea fiind numite serii mari, serii mici, orfani și voisins du zero.

Înainte de a te așeza la masă este important, fie ea și o masă virtuală dupa ce urmezi procesul de a deschide cont la Magic Jackpot, trebuie să-ți alegi jetoanele în funcție de valoarea pe care vrei să o folosești. Fiecare culoare a jetoanelor indică o anumită valoare a acestora. Poți plasa direct jetonul pe un număr individual iar dacă vei câștiga vei primi un câștig de 35:1, poți miza pe două numere odată plasând jetonul pe linia dintre numere, pe 3 numere unde plata este de 11:1 , pe 4 numere plasând jetonul în mijlocul celor 4 numere  și masa va plăti 8:1 sau pe 6 numere plasând jetonul pe marginile exterioare ale celor 6 numere unde masa va plăti 5:1.

De asemenea, poți plasa miza pe coloană, caz în care vei fi plătit cu 2:1. O altă variantă de plasare a pariului este pe duzină. Duzina cuprinde câte 12 numere și ai de ales din 3 duzini. În cazul în care bila a căzut pe unul dintre numerele cuprinse în duzina pe care ai pariat vei primi o plată de 2:1. Tot 2:1 va plăti și pariul plasat pe numere pare sau impare și pe culori. De asemenea, poți plasa pariul pe numere mici curpinse între 1-18 și numere mari cuprinse între 19-36.

Mizarea se oprește atunci când dealerul va anunța că parierea s-a închis. Odată ce bila a fost aruncată, dealerul va striga numărul care a căzut pe ruletă când aceasta se oprește. După ce mizele câștigătoare din runda respectivă sunt plătite, parierea se reia și poți plasa următorul pariu. Există în cadrul fiecărei rulete online numere calde sau reci. Numerele calde sunt numerele care au ieșit de cele mai mute ori, iar cele reci sunt cele care au ieșit cel mai puțin.

Este important să folosești o strategie atunci când pariezi și să analizezi toți factorii pe care îi ai la îndemână. Nu paria haotic deoarece îți poți pierde toată banca rapid.