fbpx

Reguli pentru ca relatia ta sa functioneze bine

A trai bine ca un cuplu este unul dintre cele mai dorite scopuri pentru cei mai multi. Cu siguranta, realizarea armoniei si bunastarii in acest domeniu al vietii este o mare dorinta. Este, de asemenea, adevarat ca multe dintre obiectivele pe care le gasim cel mai dificil de atins au legatura cu schimbarea atitudinii fata de partenerul nostru.

Nu este o noutate, dar merita sa ne amintim ca capacitatea a doua persoane de a impartasi toate aspectele vietii lor este esentiala pentru o relatie de succes. A fi capabil sa vorbiti deschis despre orice subiect, sa nu ascunzi nicio problema partenerului tau , jena sau orice alt motiv, sunt unul dintre cele mai puternice active pe care le ai in mainile tale. Nu pastrati nimic pentru voi insiva, daca, de exemplu, vedeti in partenerul dvs. ceva care v-a deranjat, spuneti-i in bune maniere. Nu este bine sa taci, deoarece tacerea este adesea insotita de paranoia sau presupuneri departe de realitate care nu servesc decat sa te amarasca si pe tine si pe cealalta persoana. Si mai ales, cand vorbim despre comunicare, nu ne referim doar la capacitatea de a spune lucrurile, ci la modul in care acestea sunt spuse. A striga reciproc sau a vorbi prost nu este o optiune.

Faceti lucrurile in cuplu

Toata lumea poate avea hobby-uri foarte diferite, dar merita sa cautati un punct comun cu care sa puteti invata si sa va distrati impreuna. De la inscrierea la cursuri de dans, precum calatoria, mergand la un curs de gatit impreuna … etcetera. Sau pur si simplu, nu mai cautati scuze precum timpul, banii sau oboseala si acordati-va timp sa mergeti la o plimbare in oras sau in tara. Orice detaliu care arata ca ai dedicare pentru celalalt conteaza.

Mentineti flacara in viata

Pe masura ce anii trec, nu exista nicio scuza pentru a nu hrani pasiunea. O relatie se bazeaza in mare parte pe atractia lor unul fata de celalalt. Prin urmare, trebuie sa iti surprinzi partenerul,  sa gasesti timp sa fii singur, sa cauti romantism si tot ce te poti gandi. eporno.ro este o sursa erotica de unde va puteti inspira pentru a crea propriile experiente in dormitor. Pentru a rezuma, acea relatie buna este ceea ce le construieste pe cele doua. Si nu invers.

Radeti unul cu celalalt

Un cuplu poate oferi dulceata, protectie, ingrijire, ajutor … etc. Dar, fara indoiala, rasul este un element esential pentru a face cealalta persoana sa se simta in largul sau. Este posibil ca acest aspect sa fie mai marginalizat la analizarea relatiilor, dar nu trebuie subestimata puterea umorului ca ingredient pentru a face mai placuta orice relatie. Pana la urma, tuturor ne place sa fim in preajma oamenilor care ne fac sa radem cu voce tare. Si ce persoana mai buna decat cea cu care avem o legatura atat de puternica.