Reguli de stil pe care este bine sa le știe orice bărbat

Un bărbat cu stil trebuie sa aiba o serie de cunostinte vestimentare, indiferent de forma corpului, de greutatea pe care o are sau de domeniul in care lucreaza. Din fericire, sursele de unde iti poti achizitiona haine sunt extrem de diversificate, existand inclusiv magazine dedicate comercializarii de camasi xxl barbati. Nu ai nicio scuza sa nu te imbraci bine, asadar.

Cateva reguli esentiale de stil pe care trebuie sa le stii

In primul rand, stilul este sinonim, de cele mai multe ori, cu o camasa si eventual un sacou. Acestea pot fi combinate cu blugi sau cu pantaloni de costum, insa camasa si sacoul sunt baza unui barbat cu stil. Plecand de la aceasta premisa, este bine sa stii ca:

  • Trebuie sa porti ultimul nasture de la jacheta sau de la vesta descheiat.
  • Trebuie sa te asiguri ca hainele pe care le porti nu au nicio eticheta vizibila, deoarece este o dovada de prost gust;
  • Trebuie sa eviti, pe cat posibil, sacourile care au mai mult de 3 nasturi;
  • Trebuie sa stii cand sa porti curea sau bretele. Exista inclusiv barbati care le poarta pe ambele concomitent, ceea ce este o greseala destul de mare. De regula, cureaua o porti in momentul in care ai o greutate normala, iar bretelele le porti atunci cand ai o greutate peste medie, deoarece au tendinta sa subtieze;
    Trebuie sa te asiguri ca manecile sacoului iti permit sa evidentiezi 1 sau 2 centimetri din camasa;
  • Trebuie sa porti haine realizate pe conformatia ta. Nu este suficient sa iti cumperi un costum, ci este necesar sa mergi si pe la croitor pentru a te asigura ca acesta vine perfect pe corpul tau;
  • Trebuie sa stii cum sa porti cravata. Daca alegi sa porti cravata, aceasta trebuie sa fie suficient de lunga incat sa atinga catarama curelei, insa nu mai lunga de atat.
  • Trebuie sa optezi pentru haine cat mai simple. Simplitatea este cheia succesului in foarte multe situatii. Nu opta pentru camasi inflorate, care sa iasa in evidenta de la kilometri distanta, deoarece nu faci altceva decat sa atragi atentia si in cele mai multe cazuri, nu o atragi bine.

Un outfit corect poate sa fie un instrument perfect pentru relatii bune cu cei din jur, pentru o imagine excelenta si pentru o stima de sine crescuta.

Cu siguranta, regulile sunt multiple. Ceea ce trebuie sa stii insa, este ca o vestimentatie corecta este o vestimentatie care promoveaza decenta.