Reguli de aur inainte de inchirierea unei masini si inainte de returnarea acesteia

rent a car Bucuresti

Inchirierea unei masini nu este o decizie atat de simpla pe cat pare. Sunt persoane care isi inchiriaza masina pe termen lung pentru ca pur si simplu nu sunt de acord cu achizitionarea unei masini la mana a doua, insa nici cu un leasing pe care sunt nevoiti sa il plateasca ani buni. Sunt si persoane care doresc sa beneficieze de inchirieri auto in Bucuresti atunci cand au masina personala in service iar reparatia dureaza prea mult sau atunci cand se intorc acasa in concediu din strainatate si nu dispun de niciun mijloc de transport confortabil si sigur. Compania rent a car Otopeni https://imarentals.ro/, asigura clientilor cel mai bun raport calitate-pret de pe piata in acest domeniu.

Rent a car: reguli de aur inainte de inchiriere si de returnare a masinii | imarentals.ro

inchirieri auto in Bucuresti

Inainte de a inchiria o masina de pe site-ul Imarentals, clientii trebuie sa tina cont de modelul masinii dorit, de numarul de locuri al masinii, de consum, de combustibilul folosit, de starea in care se afla masina. Compania Imarentals asigura clientilor masini de cea mai buna calitate, bine intretinute, ale caror cauciucuri sunt schimbate in functie de anotimp si de conditiile meteo, care au asigurarea RCA obligatorie platita, la fel si CASCO, ITP-ul la zi, practic clientului nu ii ramane altceva de facut decat sa alimenteze cu combustibil.

O importanta regula inainte de inchirierea unei masini face referire la alegerea modelului potrivit din flota auto. Dupa ce clientul se foloseste de masina, trebuie sa o returneze la data si ora stabilite, in locatia asupra careia a convenit de comun acord cu reprezentantii companiei si in conditii perfecte: masina trebuie sa fie curata, sa aiba rezervorul plin si sa nu fie avariata in niciun fel. Una din cele mai importante reguli de aur inainte de returnarea masinii este ca persoana care a inchiriat-o sa o returneze in conditiile stipulate in contract.