fbpx

Regine de gheata

Este aproape imposibil ca noi ca persoane sa dictam pasii de vals ai unui anotimp, sa dirijam muzica care ne invaluie si sa pictam culorile naturii. Fie ca vrem sau nu sa fim in pas cu moda, trebuie sa ne imbracam in functie de vreme.
Dar iata ca undeva, cateva regine au impins valsul mai departe, ocolind culorile uzuale ale toamnei si imbracand rochii ,
jachete ,
Costume elegante,
paltoane in nuante de gri, negru sau alb, aducand un iz timpuriu de iarna.

Elle Fanning a optat pentru o rochie vintage neagra Chanel si o palarie Maison Michel. Blake Lively tot pentru o rochie vintage Chanel, de o culoare glaciala, care ar reflecta zapada care va ninge in curand peste suflete noastre.
Sienna Miller a purtat de curand o rochie Alessandra Rich care o poate incununa ca regina a unei ierni care va veni. Desi Gwyneth Paltrow a purtat o fusta
alba mini, bluza Wes Gordon, inchisa la baza gatului aminteste din nou de o iarna timpurie. Starea de iarna reiese nu numai din culorile acestor rochii sublime de altfel, dar si din materialele, tinutele si aerul lor care contrasteaza culorile de rosu, visiniu, cobalt sau pastelurile care imbraca atat de frumos aceasta toamna.