fbpx

Regaseste-ti identitatea cu Bijuteriile Ostara

ostara biujuterii

Bijuteriile sunt esenta feminitatii, sunt cele care aduc un plus de frumusețe oricarei femei fie ca sunt din metale pretioase sau nu, alegerea lor reflectand foarte usor personalitatea persoanei care le poarta.

O bijuterie are menirea de a amplifica eleganta, facand senzationala aparitia unei persoane, ele fiind reprezentate de coliere, brățări si inele care au misiunea de a fi nu doar simple obiecte de podoaba ci si de suflet, având o incarcatura puternica emotionala în special dacă sunt oferite de persoane dragi.
O femeie va purta cu drag o bijuterie care o defineste si care ii va influența atitudinea în societate, dandu-i un aer rafinat si plin de mister.

Intr-o societate în care fiecare individ isi cauta identitatea si încearcă sa fie cât mai diferit de ceilalți iti este greu sa găsești accesorii unicat pe o piata unde arta este sacrificata in favoarea comercialului.

Pentru asta au fost create Bijuteriile Ostara, care se fac remarcate prin autenticitatea si originalitatea lor, fiind idealul celor care isi cauta identitatea fie ea si intr-o nestemata.

Bijuteriile Ostara sunt obiecte de artă care au plecat în lume cu un mesaj bine definit, acela de a transmite iubire si apropiere intre oameni.
Din dorința de a face ceva special care sa transmita emotie, bucurie, ceva personal si de suflet s-au nascut bijuteriile Ostara care sunt accesorii cu o incarcatura emotionala puternica si care au încântat priviri si suflete de-a lungul timpului.

Ce au așa special aceste bijuterii?
In primul rand, când spui Ostara automat te vei gândi la zeita germanica Ostara bine cunoscută si ca Ēostre, care marcheaza începutul primaverii si care este asociata cu emotia revenirii la viata a tuturor elementelor din natura, considerată un simbol veșnic al luminii, iubirii, renașterii și fertilității.

Drept urmare au fost asociate emotiile atribuite fermecatoarei zeitei Ostara cu emotia primirii unei bijuterii Ostara care transmit același mesaj, ba mai mult bijuteriile Ostara au unica posibilitatea de a transmite mesaje prin inscriptionarea amprentei vocale personale pe pandantivele primite.
Bijuteriile Ostara imprastie bucurie în jur făcând posibila atingerea propriei amprente vocale sau a celor dragi inscriptionata pe pandantive pentru ca ceilalți sa dainuiasca în sufletul tau ori de câte ori vei alege a le purta.
Amintirea celor dragi te va insoti pretutindeni indiferent de locul unde te afli renascand bucurii, amintiri si zambete pe chipul celor care le vor detine.