fbpx

Refurbished sau second hand? Care este cea mai buna alegere pentru calculator

calculator refurbished

De cele mai multe ori, termenul second hand este unul care sperie cumparatorii care isi inchipuie ca produsul sau dispozitivul va functiona doar o perioada de timp, dupa care va necesita reparatii sau chiar inlocuire. Achizitionarea unui calculator este foarte importanta. Pentru ca tehnologia avanseaza si aproape in orice casa este nevoie de un calculator, insa nu toata lumea isi permite sa investeasca intr-un produs modern, care poate costa pana la cateva mii de lei, cumparatorii aleg varianta unui calculator la mana a doua. Magazinul de calculatoare second hand – https://calculator-ieftin.role ofera clientilor o mare varietate de produse, oferte personalizate, cu garantie de pana la 36 de luni.

Principalele diferente intre calculatorul refurbished si second hand

Calculatoarele second hand sunt acele produse aflate in perfecta stare de functionare, insa deja folosite de unui sau mai multi utilizatori. Calculatoarele refurbished reprezinta varianta imbunatatita si reconditionata a calculatoarelor utilizate, fara a prezenta urme clare ale uzurii. In plus, calculatoarele refurbished pot beneficia de imbunatatiri de hardware, fata de conditia lor initiala.

Pentru a investi intr-un produs bun, indiferent de starea in care se afla, fie ca este refurbished, fie ca este second hand, important este ca potentialii cumparatori sa ia in calcul brandul. Producatori precum HP sau Lenovo sunt cunoscuti la nivel international si produsele tind sa fie foarte longevive. Bineinteles, la achizitionarea unui calculator, fie el SH sau refurbished, clientii trebuie sa tina cont de procesor, cele mai apreciate fiind cele cu procesor Intel Core i3, i5 sau i7, insa pentru utilizatorii carora nu le este necesara tehnologie de ultima generatie, sunt perfecte si calculatoarele Quad Core, Hexa core sau chiar Intel Dual Core.

Calculatoare second hand sau refurbished cu garantie la preturi avantajoase | calculator-ieftin.ro

calculatoare second hand

De regula, un calculator second hand foarte bine intretinut poate functiona fara probleme cativa ani buni, fara a avea nevoie de imbunatatiri si inlocuiri. Un calculator refurbished are o garantie mai indelungata si nu prezinta defecte sau imperfectiuni. Practic, calculatoarele refurbished sunt cele returnate din motive banale, precum faptul ca au fost livrate in cutii deteriorate sau au avut mici defecte de functionare de la bun inceput, iar clientii le-au inapoiat fiind in garantie.

Indiferent de varianta aleasa, cumparatorii care nu dispun de resurse financiare foarte mari pot investi fara griji intr-un computer second hand sau refurbished, avand siguranta functionarii.