fbpx

Reduceri pana la 60 de Black Friday la Elvila

Anul acesta Elvila organizeaza, in perioada 20.11.2014-23.11.2014, Black Friday cu reduceri substantiale, pentru toti clientii interesati de o gama diversificata de mobilier de calitate.

Produsele cu preturi promotionale vor fi postate pe site-ul companiei, pe pagina de Facebook pe pagina de Linkedin, incepand cu data de 18 noiembrie 2014.

“Ne dorim ca Black Friday sa ne aduca un volum de vanzari mai mare fata de acelasi perioada din noiembrie 2013. Gama de produse promotionale este variata si pentru toate buzunarele.” a declarat Dan Dinca Director Sucursala Bucuresti.

Reducerile ajung pana la 60% si vor fi valabile pentru urmatoarele produse de mobilier: canapele (Claudia, Fiona, Sara, Venus), holuri (Briana, Joy, Medeea, Hol Onix), birouri (Birou PC IV), masute (Masuta cafea Venus, Masuta Kwan), grupe de colt (Grup colt Koln) si cuiere (Garderoba Alle).

***

Compania Elvila detine un numar de 26 de magazine la nivel national, din care 18 magazine proprii in mai multe orase ale tarii: Alba Iulia, Alexandria, Bacau, Baia Mare, Botosani, Beius, Brad, Brasov, Bucuresti, Cluj, Constanta, Focsani, Galati, Iasi, Oradea, Mizil, Ploiesti, Vaslui.