Reduceri la GadgetWorld Drone si elicoptere la preturi accesibile

iHelicopter pentru iPhone si iPad

Pentru toti posesorii de produse Apple, iPhone, iPad sau iPod, va prezentam iHelicopterul, o mica „bijuterie” de care va veti indragosti imediat ce il veti pilota. Arata foarte bine si ca piesa de expozitie, insa speram sa il carmuiti si sa va bucurati de zborul sau.

iHelicopter Apache pentru iPhone si Android

Construit dupa modelul clasic al elicopterului de lupta Boeing AH-64 Apache, aceasta jucarie te va incanta, cu siguranta. iHelicopter Apache este robust si are o structura superba, rezista chiar si la o cazatura de la 10 m. Imediat ce ati instalat aplicatia de pe Apple Store sau de pe Android Market, sunteti gata de zbor. Distractia este maxima atunci cand veti decola.

Drona Quadcopter Condor

Quadcopterul Condor este o drona radiocomandata cu care ne putem distra din plin, patrunzand tainele zborului. Face parte din seria de gadgeturi la moda, dispune de 4 motoare si 4 elice care va ajuta sa o controlati usor in orice directie. O puteti folosi atat in interior, fiind precisa in miscari, cat si in exterior. Materialul si corpul acestei drone ii confera rezistenta in cazul unui impact cu solul.

Drona Quadcopter Jet Fighter Air Force X

Veti fi incantati sa carmuiti acest Jet Fighter Air Force X. Dispune de 4 elice care-l stabilizeaza si il ajuta sa execute o multime de manevre de zbor. Cu telecomanda profesionala pe care o are, va puteti distra pilotand ca un adevarat maestru.

Drona Mega Quadcopter Intruder 60cm

Aceasta Drona Mega Quadcopter Intruder este o adevarata jucarie pentru „copiii mari”. Este printre cele mai mari de pe piata, avand o dimesiune de amprenta de 60 de cm. Dispune de 6 axe giroscopice pentru un control extraordinar, de 4 motoare cu elice si o telecomanda profesionala. O puteti seta in functie de viteza de zbor, rotatii etc. De asemenea, are o raza de actiune de 100 de metri.

Daca nu v-ati convins inca de ce pot face aceste „jucarii” va invitam pe site-ul nostru pentru a afla mai multe informatii!