fbpx

Reduceri de preturi la anvelope de iarna si all season

Profita acum de preturi avantajoase la anvelope de iarna si all season. Magazinul online de anvelope si jante AnveloSHOP incepe anul cu o oferta imbatabila: reduceri de preturi la sute de modele de anvelope existente in stoc, in categoriile anvelope all season
Branduri premium renumite, precum Dunlop, Continental, Pirelli sau Michelin, sunt acum accesibile inclusiv pentru posesorii de autoturisme care isi doresc sa echipeze masina cu anvelope de calitate la preturi reduse.

In completarea noii oferte de preturi, AnveloSHOP asigura transport national Gratuit, la minimum 2 anvelope comandate. Prin intermediul operatorilor AnveloSHOP puteti primi raspunsuri la intrebarile legate de anvelopele si jantele prezentate in magazinul online AnveloSHOP.ro. De asemenea, aveti posibilitatea de a comanda direct prin telefon anvelope si jante.

Comanda poate fi lansata si pe site, prin intermediul interfetei simple de comanda: adaugati produsele dorite in cosul de cumparaturi, completati datele de facturare / livrare si lansati comanda.

Pentru a comanda telefonic, sunati-ne la numerele de telefon 0721.00.22.33 sau 0734.99.55.40. Daca doriti sa fiti sunat de catre un operator AnveloSHOP, completati acest formular si va vom contacta in cel mai scurt timp.