fbpx

Reduceri de pana la 50 la becurile cu LED E14 din magazinul online LED Zone

La inceput de februarie, magazinul online LED-Zone propune tuturor clientilor sai noi solutii de iluminare, atat interioara, cat si exterioara, la preturi extrem de atractive. Astfel, calitatea este un criteriu general valabil, iar becurile LED E14 nu fac deloc rabat de la aceasta caracteristica. In catalogul cu produse online clientii vor gasi modele diversificate de becuri cu leduri E14, astfel incat sa se potriveasca nevoilor fiecaruia.

Noua generatie de becuri cu LED reuseste sa inlocuiasca cu succes vechile sisteme de iluminat traditionale, si asta datorita multiplelor avantaje pe care acestea le prezinta utilizatorilor. In ceea ce priveste becul cu leduri E14, acesta reprezinta o solutie perfecta pentru iluminatul interior, avand o durata de functionare indelungata.

Becurile LED E14 aduc utilizatorilor zeci de avantaje, la un pret excelent

Decizia de achizitionare a becurilor LED sta la baza eficientei energetice pe care tehnologia LED o prezinta. De ce? Daca becurile traditionale folosesc filamente si gaze rare, becurile LED folosesc diode emitatoare de lumina, ceea ce produce o economisire considerabila a energiei electrice. Magazinul specializat in sisteme de iluminat cu LED, LED Zone pune la dispozitia clientilor sai becuri LED E14, de o calitate de top.

Motivele pentru care tot mai multi clienti aleg becurile cu leduri E14 sunt nenumarate, insa urmatoarele sunt printre cele mai importante:

• Becul cu leduri E14 au o eficienta ridicata, producand 100 de lumeni si folosind doar un singur watt de curent. In plus, ele au un design extrem de elegant si se incadreaza perfect in orice incapere, dandu-i un aer de modernitate pe care oricine si-l doreste
• Becurile cu leduri E14 au, fata de becurile clasice, o rezistenta ridicata si o durata de viata cu mult peste cea a becurilor traditionale
• Aceste becuri LED E14 nu contin mercur, fiind o varianta economica pentru iluminat. Mai mult decat atat, acestea duc la o scadere semnificativa a consumului de energie, cu pana la 40% mai mic fata de becurile traditionale
Asadar, aceia care isi doresc sa gaseasca becuri cu spot LED E14 la cele mai bune preturi de pe piata si intr-o gama variata, pot apela cu incredere la magazinul online LED-Zone. In aceasta perioada, preturile au scazut considerabil, cu pana la 50%, astfel incat clientii sa se poata bucura de varietate si diversitate.

La LED-Zone comanda se face foarte simplu si rapid, iar becurile cu LED E14 ajung in cel mai scurt timp la domiciliul clientului

Magazinul online LED-Zone le propune clientilor sai nu doar o varietate de modele de becuri cu LED E14, ci si specificatii tehnice la fiecare dintre ele. Aceste specificatii tehnice vor ajuta clientii la alegerea corecta a produselor.

Comandarea produselor se poate face fie online, fie la numarul de telefon disponibil 0726.715.365 ori prin e-mail, la adresa comenzi@led-zone.ro. In plus, pentru cei care au nevoie de consultanta tehnica, un reprezentant LED Zone va sta la dispozitie, la numarul de telefon 0728.964.967, sau prin e-mail, la adresa office@led-zone.ro.