fbpx

Reduceri de 50 pentru clientii Farmaciilor DONA la consultul oftalmologic

Clientii Farmaciilor DONA din Bucuresti beneficiaza in perioada 2-30 aprilie 2012, de 50% reducere pentru un consult oftalmologic complet oferit de WestEye Hospital, ce cuprinde: tonometrie, keratometrie – masurarea curburii corneei; refractometrie – masurarea viciilor de refractie; examinarea polului anterior – examenul care permite vizualizarea corneei, irisului si a cristalinului; examinarea polului posterior – examenul care faciliteaza vizualizarea nervului optic, a retinei si a vaselor sale.
Pacientii care au cataracta, beneficiaza de 50% reducere la urmatoarele investigatii: biometrie – stabileste valoarea dioptrica a cristalinului artificial pe care il va purta pacientul si ecografie oculara – reprezinta investigatia prin care se vizualizeaza polul posterior al ochiului pentru a determina eventualele afectiuni ce ar putea contraindica operatia de cataracta.
Pentru a beneficia de reducere, clientii care cumpara din Farmaciile DONA din Bucuresti in intervalul 2-30 aprilie, primesc un voucher cu care trebuie sa se prezinta la Spitalul de Oftalmologie WestEye.
Atribuirea voucherului nu este conditionata de o anumita valoarea a cumparaturilor, tocmai pentru a permite accesul persoanelor la un consult oftalmologic, fara a-si aloca un anumit buget.
Posesorii voucherelor trebuie sa se programeze, in prealabil, la WestEye Hospital, pentru a beneficia de consultul de specialitate.
Farmaciile DONA reprezinta una din cele mai mari retele de farmacii cu acoperire nationala.
Principalul nostru obiectiv a fost si este imbunatatirea continua a calitatii serviciilor farmaceutice oferite celor peste 900.000 de pacienti ce trec pragul farmaciilor noastre lunar. Am ajuns aici pentru ca am tinut sa ne respectam deviza, aceea de a va conduce pe “Drumul spre Sanatate!”. Consideram ca forta noastra consta in faptul ca am vrut, si dumneavoastra veti decide daca am reusit, sa fim tot timpul aproape de oameni.
SC WestEye Hospital SRL este prima companie care a investit in domeniul oftalmologic din Romania. WestEye Hospital detine 2 sali de operatie, o sala Laser Excimer – Intralase, 5 cabinete de consultatie, cabinete de investigatii, sali pre si post-operatorii si 5 rezerve pentru pacienti. Este un centru medical dotat cu aparatura de ultima generatie, unele dintre acestea unice in Romania, putandu-se realiza variate tipuri de investigatii si tratamente pentru problemele oftalmologice. O facilitate in plus pentru pacienti este chiar magazinul de optica medicala aflat la parterul spitalului.

Contact:
Dr. Farm. Georgeta Ionică
Sef Serviciu Promovare si Comunicare
S.C. SIEPCOFAR S.A / FARMACIILE DONA
Sun Plaza Offices, Etaj 3
Calea Vacaresti nr. 391, sector 4, Bucuresti
www.farmaciiledona.ro
Tel: 021.361.46.90
Fax: 021.361.41.13