fbpx

Luna martie vine cu reduceri aniversare pe EpilatPro.ro!

În luna martie, surprizele se țin lanț pentru reprezentantele sexului frumos! Dacă pe data de 8 Martie, acestea au sărbătorit Ziua Femeii cu multe cadouri și prețuri promoționale din partea brandurilor preferate, în cea de-a doua jumătate a lunii, magazinul online EpilatPro.ro s-a reinventat și, mai mult decât atât, a pregătit numeroase oferte pentru clientele sale!

De ce EpilatPro.ro?

Magazinul online EpilatPro.ro se numără pe lista celor mai mari furnizori de produse profesionale pentru epilat din țara noastră. Datorită experienței pe care a acumulat-o în toți anii de activitate, acesta a reușit să se plieze pe piață în funcție de preferințele clienților săi, perseverând de fiecare dată.

Deși se adresează îndeosebi saloanelor de înfrumusețare specializate în tehnicile de epilare, oferindu-le o gamă diversificată de articole, o listă complexă de branduri, dar și prețuri mai mult decât corecte, EpilatPro.ro reprezintă și soluția ideală la problemele pe care femeile le întâmpină acasă atunci când doresc să obțină rezultate ca la salon.

De-a lungul timpului, mulțumirea clienților săi s-a transformat în nenumărate parteneriate de succes dezvoltate cu variate locații de beauty din România, colaborări ce continuă și astăzi pe cât se poate de armonios.

În luna martie EpilatPro.ro sărbătorește 10 ani de activitate!

În această lună, magazinul online EpilatPro.ro aniversează 10 ani de când activează pe piața de profil din țara noastră. Și pentru că un deceniu de activitate este o realizare ce merită sărbătorită ca atare, este absolut firesc să se lase cu surprize de proporții.

Prima, dar și cea mai așteptată surpriză pe care EpilatPro.ro le-a pregătit-o clienților săi implică un design îmbunătățit al magazinului online. Astfel, noua variantă este extrem de intuitivă, dar și gata să răspundă chiar și celor mai riguroase solicitări. Este vorba despre o interfață user-friendly, care le permite utilizatorilor o navigare facilă în site și, bineînțeles, mult mai rapidă. Așadar, comenzile înregistrate pe EpilatPro.ro sunt acum procesate într-un timp foarte scurt, iar procedura în sine de comandă devine mai ușoară.

De asemenea, partenerii acestui magazin se bucură de avantajele prețurilor preferențiale direct în pagina de produs, odată ce se autentifică, fără să mai fie necesară contactarea reprezentanților site-ului pentru aplicarea discount-ului stabilit. Un alt atu cu care EpilatPro.ro își întâmpină utilizatorii este secțiunea de Blog, dedicată atât cosmeticienelor cu experiență, celor începătoare, cât și tuturor persoanelor care doresc să afle mai multe informații despre epilarea profesională.

Cea de a doua surpriză se referă la reducerile aniversare de care pot profita clienții magazinului în această perioadă. Produsele disponibile la prețuri promoționale se bucură de o secțiune dedicată pe site, în așa fel încât acestea să fie mai ușor de urmărit din multitudinea de articole existente în cadrul magazinului EpilatPro.ro. Mai mult decât atât, fiecare comandă plasată pe EpilatPro.ro până la finalul lunii martie vine însoțită de o cutie de benzi depilatoare marca ItalWax (pentru zonele sensibile, pentru întregul corp sau pentru zona feței). Bineînțeles, această ofertă este valabilă în limita stocului disponibil și doar în această lună.

Prin urmare, în luna martie, cosmeticienele din întreaga țară sunt întâmpinate de vești excelente odată cu lansarea noii versiuni a magazinului online EpilatPro.ro. Vorbim despre prețuri deosebit de avantajoase, diversitate de produse profesionale pentru epilat, sfaturi și trucuri utile, procedură simplificată de comandă, precum și multe alte avantaje prin simple accesare a site-ului EpilatPro.ro!