Redecorezi? Schimba designul cu ajutorul spoturi led

spoturi led

Este binecunoscut faptul ca tehnologia cu led ia amploare in ziua de astazi si asfel de corpuri de iluminat sunt din ce in ce mai cautate.

Daca de curand ai decis sa iti renovezi casa si ai nevoie de ceva elemente cheie care sa atraga ochiul, oi avel solutia perfecta. Alege tuburi led si bucura-te de o noua tehnologie care face ca designul sa fie unul aparte dar totoadat inteligent.

In acest articol vei regasi cum poti utiliza spoturi led intr-un mod aparte in casa ta.

Care sunt principalele avantaje pe care aceste spoturi led le detine?

In aceasta sectiune vom discuta mai pe larg care sunt principalele avantaje pe care aceste spoturi led le detin.

Printre avantajele de baza regasim faptul ca aceste spoturi te ajuta sa faci economii considerabile la factura de curent electric, deci nu consuma foarte multa energie precum o fac spoturile din generatii mai vechi.
spoturi led
Aceasta tehnologie pe care iluminatul cu led o utilizeaza este foarte prietenoasa cu mediul datorita faptului ca nu contin mercur sau alte subtstante daunatoare.

Se pot monta pe o baza universala deci nu vei fi nevoit sa schimbi intregul corp de iluminat. Mai mult decat atat, nu emit raze uv sau infrarosii. De asemenea, sunt o investitie foarte buna pe termen lung, durata de viata ajungand pana la 50.000 de ore.

Cum sa integrezi aceste corpuri?

In inceputul articolului v-am mentionat faptul ca aceste spoturi led va pot oferi in aspect aparte in functie de cum le integrati in caminul dumneavoastra.

Iata cateva dintre cele mai intalnite intrebuintari: in primul rand le puteti monta in dreptul scarilor si veti avea parte de un design elegant.

In pereti este o alta legere populara efectuata de catre clientii nostri. Pe timp de vara aceste spoturi led pot fi montate pe peretii piscinelor pentr un iluminat cu un efect inedit.

Alege si tu spoturi led! Alege Electric Concept – noul magazin online destinat iluminatului cu tehnologie led. Alege tehnologia led: eco si durabila!