fbpx

Redarea continutului din orice aplicatie Windows la imprimante second hand

Sarcina tiparirii la imprimante second hand a continutului din orice aplicatie Windows nu este atat de simpla pe cat pare si pe cat ar trebui sa fie. Actiunile utilizatorului depind foarte mult de versiunea Windows pe care o folosesc, dar si de aplicatiile implicate, mai putin de tipul imprimantei. Aplicatiile pentru tabletele care folosesc Windows au o procedura diferita fata de aplicatiile desktop, de aceea este important ca utilizatorii sa isi faca o idee in privinta imprimarii continutului aplicatiilor.

Setarea tiparirii continutului aplicatiilor pe imprimante second hand

Folosirea unei imprimante sau a unei multifunctionale SH este destul de simpla si uneori intuitiva, insa utilizatorii trebuie sa aiba si detalii tehnice in ceea ce priveste redarea continutului din diverse aplicatii, indiferent de sursa lor. Specialistii https://www.it-sh.ro ajuta utilizatorii imprimantelor sa isi usureze foarte mult sarcinile si le ofera acestora toate informatiile de care au nevoie pentru a le indeplini.

In primul rand, apasarea tastelor CTRL si P in acelasi timp este o metoda care functioneaza in majoritatea aplicatiilor care sunt capabile sa redea continut la imprimanta, indiferent de sursa lor, atat in aplicatii clasice desktop, cat si moderne, destinate ecranelor tactile. Utilizatorii trebuie sa stie ca aceasta varianta este valabila numai daca folosesc aplicatii care permit imprimarea, altfel combinatia CTRL si P nu are niciun efect.

In al doilea rand, utilizatorii pot tipari din aplicatiile desktop folosind meniul File sau Fisier ce include optiunea Print, in cazul in care aplicatia a fost creata pentru a tipari la imprimanta. De regula, aceasta optiune afiseaza si o previzualizare a ceea ce va fi scos la imprimanta si setarile pentru modificarea ori optimizarea tiparirii.

Imprimante second hand | multifunctionale SH | It-sh.ro

imprimante second hand

Nu in ultimul rand, utilizatorii pot tipari din aplicatiile desktop folosind meniu Panglica. Aceste aplicatii, precum WordPad, Microsoft Office sau Paint au o interfata de utilizare de tip panglica, si nu un meniu clasic. Utilizatorul apasa pe File sau Fisier, va personaliza tiparirea dupa bunul plac si va apasa pe Imprimare.

Pentru cei care doresc sa tipareasca documentele si imaginile direct din Explorer, exista posibilitatea realizarii acestei sarcini prin folosirea File Explorer sau Windows Explorer. In File Explorer, utilizatorul va putea naviga la fisierul ce trebuie tiparit, il va selecta, va apasa pe Partajare si Trimitere, iar ulterior pe Imprimare, iar sarcina este completa!