Recrutare grup tinta proiect ACCES POSDRU 165 6 2 S 139730

22 decembrie 2014

Structura grupului tinta caruia se adreseaza proiectul este formata din:

♦ 720 persoane apartinand categoriei grupurilor vulnerabile: 160 persoane – alte grupuri vulnerabile, 140 persoane – provenite din familii cu peste 2 copii, 20 persoane – din familii monoparentale, 220 femei, 36 persoane cu dizabilitati, 108 persoane de etnie roma, 36 tineri peste 18 ani care parasesc sistemul institutionalizat de protectie a copilului.

♦ 180 persoane apartinand categoriei organizatiilor relevante, care furnizeaza servicii sociale si de ocupare a grupurilor vulnerabile: 20 manageri, 20 de persoane – personal al administratiei publice locale, 20 de personae – personal al Centrelor de Incluziune Sociala, 10 persoane din cadrul organizatiilor societatii civile, 10 voluntari, 100 de personae – personal al agentiilor publice/private care furnizeaza servicii sociale si de ocupare.

♣ Beneficiile persoanelor înscrise în grupul țintă constau în cursuri GRATUITE de calificare (de nivel 1 – durata 360 ore: ajutor mecanic auto, manichiurist–pedichiurist, frizer, confectioner–asamblor articole din textile, macelar, lucrator in comert, agent de securitate de nivel 2 – durata 720 ore: ospatar (chelner)–vanzator in unitati de alimentatie, coafor, brutar–patiser–preparator produse fainoase) sau speciliazare (facilitator de dezvoltare comunitara – durata: 48 ore)/perfecționare (mediator social – durata: 52 ore).

♣ Participanții la programele de formare profesională vor beneficia de SUBVENȚII, iar celor care se încadrează în muncă în perioada de implementare a proiectului, le vor fi acordate PREMII. Prin proiect vor fi organizate VIZITE DE STUDIU în țara de origine a partenerului transnațional (Grecia), vizite la care vor participa membrii grupului țintă.

Obiectivul general al proiectului constă în facilitarea integrării socio-profesionale a unui număr de 720 persoane vulnerabile prin participarea acestora la programe de formare profesională pentru dobândirea unor calificari solicitate pe piața muncii, prin formarea deprinderilor de planificare a carierei, de elaborare a documentelor de marketing personal și de aplicare pentru obținerea unui loc de muncă.
Proiectul se deruleaza in perioada 12 mai 2014 – 11 noiembrie 2015 in Regiunile de implementare Nord – Est si Bucuresti – Ilfov.

Pentru mai multe informatii, contactati Managerii de caz din cadrul SC TECHNICAL TRAINING SRL:
Mihai Ionut Dragoi, tel: 0758.560.560, e-mail: [email protected]
Raluca Mihaela Filip, tel: 0721.207.283, e-mail: [email protected]

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram