Recrutare forta de munca

Recrutarea fortei de munca pentru cei neavizati poate parea un proces facil, chiar banal. Cineva se prezinta la o agentie de recrutare a fortei de munca si acolo se declara dornic pentru o anumita activitate, iar agentia pregateste documentele pentru ca aceea persoana sa poata fi incadrata in job-ul ales, fara alte discutii. Insa acest lucru nu se intampla in realitate. Recrutarea este un proces de o anumita durata, care are numite etape clare, peste care nu se poate trece si care in final stabileste daca o anumita persoana indeplineste criteriile selectiei.

Nici o agentie de recrutare forta de munca care se respecta nu va face rabat de la normele de selectare a muncitorilor, fie calificati, fie necalificati. Cu atat mai mult o Agentie de top din acest domeniu, precum Recrutare Vietnam.

Cu atat mai mult cu cat ea isi desfasoara activitatea de mai bine de 17 ani si care a reusit sa castige increderea si respectul unor firme importante din economia romaneasca precum Maurer Imobiliare, Galli Gallo, SCC Erbasu, Bog’Art, Agricover etc.

Ca un exemplu clar si impresionat este si faptul ca la inceputul anilor 2000 Agentia de recrutarare forta de munca selectiona si trimitea in Israel si Italia nu mai putin de 10.000 de muncitori romani. Poate parea putin acum cand au plecat din tara 3.4 milioane de romani, insa atunci era o activitate de pionierat intr-o perioada cand Romania nu era admisa inca in UE.

Agentia Recrutare Vietnam a continuat sa se dezvolte, iar in ultimii ani a identificat problema majora cu care se confrunta economia romaneasca: lipsa majora a personalului roman, situatie total diferita fata de cea din anii 2000. Indiferent de ofertele salariale ale angajatorilor romani era clar ca muncitorii din tara noastra nu erau suficienti pentru ocuparea posturilor disponibile in agricultura, constructii, turism sau industria domestica.

Abordand o perspectiva noua si curajoasa Agentia de recrutare forta de munca  Recrutare Vietnam a inceput sa selectioneze pe criteri stricte, personal din tari asiatice precum China, Filipine, Sri Lanka, Vietnam etc., acolo unde salariile primite de angajati erau net inferioare fata de cele din Romania.

Pentru muncitorii selectionati din aceste tarii Agentia de recrutare se ocupa de documentatia necesara aducerii personalului din Asia de sud-est, de dosarele personalului recrutat, de avizele necesare, dar si de oferirea unor conditii cat mai bune de munca si viata muncitorilor sositi din Asia.

Seriozitatea cu care Agentia de recrutare forta de munca Recrutare Vietnam a abordat aceasta noua solutie la una dintre problemele economiei romanesti s-a concretizat prin construirea unui portofoliu tot mai mare si mai important de clienti a caror viziune a fost similara.

In ultimii trei ani doar din Vietnam si Sri Lanka firma Recrutare Vietnam a reusit sa aduca 1000 de muncitori, cifra impresionanta daca ne uitam la statistici care arata ca doar 5700 de straini, aveau drept de sedere in Romania in scop de munca la 30 septembrie 2017. De asemenea Agentia este unica din tara noastra care se ocupa cu recrutare forta de munca din Vietnam.

Pentru alte amanunte privind recrutarea fortei de munca, va rugam  accesati site-ul: http://www.recrutare-vietnam.ro/