Recrutare forta de munca-Beneficii reale pentru firmele mici si mari

Constructii, turism, servicii. Domenii unde profesionalismul este cerinta de baza. Pentru a supravietui pe o piata tot mai competitiva, companiile mici si mari au nevoie de personal calificat. Aceasta este o prima conditie. Urmeaza detaliile. Angajatii trebuie sa faca fata tuturor exigentelor venite din partea angajatorului si, nu in ultimul rand, din partea clientilor finali. Mai mult, responsabilitatea la locul de munca si determinarea sunt si ele caracteristici esentiale la angajatul de astazi.

Pe fondul cresterii exigentelor, piata muncii din Romania se confrunta cu o criza acuta de personal calificat. Ce este de facut? Solutia este simpla: recrutare forta de munca din afara tarii. Cu alte cuvinte, cand angajatii de aici nu corespund cerintelor, cauta personal dincolo de granitele tarii. Obtii beneficii reale pentru afacerea ta, iar avantajele sunt de ambele parti.

Prin recrutare forta de munca straina deblochezi piata muncii din Romania si oferi sanse celor care vor sa isi puna in practica abilitatile intr-un anumit domeniu. Muncitorii straini sunt bine pregatiti si instruiti, acest lucru fiind un beneficiu real pentru angajatorul din tara.

Pentru recrutare forta de munca este ideal sa apelezi la o agentie specializata. Scutesti timp, bani si esti bine pus la punct cu tot ceea ce inseamna birocratia intr-un astfel de proces.

Recrutare forta de munca printr-o agentie specializata. Iata beneficiile

Angajatii straini vin cu un suflu nou pe o piata a muncii tot mai dezechilibrata si cu lipsuri acute in materie de specialisti. Atunci cand angajatii din tara nu mai corespund cerintelor, ori cand interviurile de angajare sunt un adevarat fiasco, ia in calcul posibilitatea angajarii personalului strain. Pare complicat? Nu si cu ajutor specializat. Pentru facilitarea procesului de angajare straini apeleaza la o agentie de recrutare forta de munca.

Iata avantajele obtinute in urma colaborarii cu o agentie specializata in recrutare forta de munca.

1.O agentie specializata in recrutare forta de munca este la curent cu tot ceea ce inseamna piata muncii si cerintele angajatorilor romani. Astfel, in urma unei consilieri de specialitate intre agentie si client, se stabileste cu exactitate directia ce trebuie urmata. Mai precis, numarul necesar de angajati si specializarile lor.

2.Ai accesul la baza de date privind CV-urile potentialilor angajati

3.In momentul stabilirii grupului tinta si a datei de intalnire, reprezentantii agentiei se deplaseaza in tara respectiva pentru testarea personalului

4.Urmeaza 60 de zile de testare pe segmentul ales, astfel incat selectia personalului sa fie un real succes, adaptat la exigentele clientului.

5.Dupa testarea personalului si selectia acestuia, urmeaza o etapa extrem de elaborata si, totodata, esentiala pentru buna desfasurare a procesului de angajare: intocmirea dosarelor si documentatiei prevazute de legile in vigoare, precum si de obtinerea tuturor avizelor necesare. Vorbim despre legalizarea actului de angajare a personalului strain. In urma acestuia, clientul are certitudinea ca este la zi cu birocratia si legile din Romania. Totul legal si in beneficiul ambelor parti.

Pentru a obtine toate aceste beneficii in procesul de recrutare forta de munca, apeleaza la specialisti. Recrutare Vietnam este o agentie de plasare a fortei de munca cu o experienta de peste 17 ani in domeniu. Pentru detalii acceseaza www.recrutare-vietnam.ro.