Recreere cu parapanta sau cu tiroliana la pensiunea Kasa Verde din Predeal

Atunci cand te gandesti la cazare Predeal, pensiunea Kasa Verde ar trebui sa fie prima care iti trece prin minte. Daca te hotarasti sa alegi zborul cu parapanta, afla ca zborul se va face avand alaturi un instructor cu experienta si autorizatie. Totul se va desfasura in conditii de maxima siguranta. Zborul se efectueaza din varful Postavaru. Experienta pe care o vei trai alaturi de echipa de la pensiunea Kasa Verde este una veridica, de neuitat.

O cazare in Predeal, la pensiunea Kasa Verde, iti va aduce, iata, posibilitatea de a zbura cu parapanta, timp de 15-20 de minut, in siguranta. Vei fi incantat de privelistile minunate pe care zona montana Postavaru le are de oferit.

Fara a fi nevoie de un intreg proces de invatare si antrenamente, la pensiunea Kasa Verde din Predeal ai ocazia sa experimentezi senzatiile zborului liber. Zborul in tandem este diferit de cel singur prin faptul ca nu este nevoie decat de o informare scurta, care tine circa 10 minute. Astfel, vei scapa de antrenamentul lung de cateva zile.

Exista multe oferte in Predeal, insa cea pe care v-o pune la dispozitie pensiunea Kasa Verde este cu adevarat primitoare. Inscrie-te la zborul in tandem iar pilotul iti va oferi indicatiile necesare referitoare la tot ceea ce trebuie sa stii despre primul zbor. Echiparea pentru zbor o va face acesta. Pentru o aterizare reusita, tot ceea ce trebuie sa faci este sa urmezi manevrele de aterizare ale pilotului.

Oferta pensiunii Kasa Verde din Predeal pentru zborul cu parapanta este foarte buna; pentru zbor sunt folosite parapante special concepute pentru a sustine greutatea a doi piloti si piloti profesionisti cu o experienta de zbor neindoielnica. Pentru cei care doresc, intregul zbor este filmat si inregistrat pe orice format (AVI, VHS, MPEG).

Daca te plictisesti de zborul cu parapanta, pensiunea Kasa Verde din Predeal iti ofera si varianta tirolianei. Vei traversa obstacole naturale fiind sustinute de corzi sau cabluri, apeland la tehnici de alpinism. Tirolianele diponibile sunt in numar de trei: la inaltimi de 40, 50, respectiv, 136 metri, in Cheile Rasnoavei. Daca grupul de participanti este mai mare de 15 persoane, puteti alege varianta montarii unei tiroliene in Predeal.

La aceasta pensiune in Predeal veti gasi tiroliana mica, medie si mare. In cazul primelor doua, disponibilitatea lor este de 50 m distanta de pamant. Amenajarea acesteia este realizata pe cablu, fiind integrata unui urcus abrupt. Urcarea se face exclusiv cu echipament de alpinism. La punctul de plecare pe tiroliana se afla un operator ce asigura tranzitia pe instalatia care va va duce de la o stanca la alta. Dupa tiroliana urmeaza rapelul. Si aici, coborarea se va face doar sub atenta supraveghere a personalului pensiunii.

Tiroliana mare are disponibilitate la 136 m inaltime. Aceasta este construita din cabluri supradimensionate, ancorate foarte bine in stanca. Aici, se poate face trecerea de pe un munte pe altul, prin traversarea unei prapastii lungi de 50 m. Viteza cu care se vor deplasa cei dornici de senzatii tari este de 10 m/s. Dupa efectuarea unui urcus de 10-15 minute, se ajunge, pe poteca, la punctul de plecare.
Urmariti si filmuletul de prezentare al Pensiunii Kasa Verde cazare predeal.

Contact:

Adresa: Str. Eroilor nr. 7, Predeal, jud. Brasov

Telefon receptie: 0737 793 110

Fax: 0268 456 458

E-mail: office:@kasaverde.ro

Web: www.kasaverde.ro