Recomandari folosire beton amprentat

8 iunie 2019
Autor:
Login Promotion

Cei mai putin experimentati in amprentarea betonului sunt predispusi la cateva greseli comune. Unele au de a face cu pregatirea suprafetei de lucru. Altele se refera la neintelegerea materialelor necesare pentru lucru, in timp ce altele apar pur si simplu din lipsa de familiaritate cu manipularea matritelor si a altor instrumente necesare pentru amprentare. Iata cateva greseli pe care trebuie sa le evitati pentru a obtine rezultate bune.

Elementele de baza:

Tim Frazier, expert in turnarea betonului amprentat in Oklahoma spune ca cei care se ocupa de acoperirea unei suprafete cu acest tip de beton trebuie sa aiba in vedere cateva principii de design.

  • Betonul amprentat se va folosi pentru interior sau in exterior?
  • Va fi placat pe o suprafata orizontala (pe care se va merge) sau pe una verticala?
  • Este nevoie de o bariera de vapori si ati pus o cantitate corecta de nisip pe bariera de vapori, pentru ca apa sa se poata evapora in toate directiile?
  • Aveti un amestec de calitate, care se potriveste cu grosimea suprafetei care trebuie realizata?

Cu cat exista mai putine variabile ce influenteaza proiectul de realizat, cu atat mai bine. Sunt furnizori care folosesc pentru betonul amprentat doar agregate de calcar, nu pietricele sau alte tipuri de pietre. Asta pentru ca suprafata va fi mai uniforma si nu va absorbi apa. Desi acest material este mai scump, merita.

Comunicarea cu clientul

Daca aveti o echipa de lucru pentru turnare beton beton amprentat , este foarte important sa tineti cont de ceea ce isi doreste clientul. Nu incercati sa vindeti anumite produse, ci lasati clientului posibilitatea de a decide, chiar daca ii prezentati mai multe variante. In acest mod clientul va fi mai bine informat si va lua o hotarare mai responsabila.

Trebuie sa aveti o discutie sincera cu proprietarul si sa vedeti ce isi doreste. Nu toate lucrarile sunt perfecte. De fapt, de cele mai multe ori turnarea betonului amprentat lasa niste semne - imperfectiuni (minore, dar pot exista). Clientul treubie sa stie acest lucru inainte de a obtinerea rezultatului final. Nu va primi o lucrare 100% impecabila. Exista posibilitatea sa ramana in urma niste fisuri minore sau alte imperfectiuni mici. Clientul trebuie sa fie constient de acest lucru pentru ca la final sa nu fie surprins.

Dupa ce clientul a ales culorile si modelele, este bine sa ii prezentati cateva optiuni (nu doar una). Veniti cu un model pe care si-l doreste clientul, unul pe care l-ati recomanda si cateva alte variatii legate de ceea ce isi doreste clientul – de exemplu o varianta putin mai inchisa sau putin mai deschisa la culoare.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram