Recertificare ISO 9001:2008

24 iulie 2012
Autor:
dowmedia08

Asta inseamna ca FivePlus Solutions detine un Sistem de Management al Calitatii - SMC functional si capabil sa produca procese calitative fata de clienti.
Auditorii au apreciat seriozitatea cu care personalul FivePlus Solutions aplica prevederile SMC.
Urmeaza in continuare, anual, sa vina la audituri de supraveghere a proceselor, in vederea imbunatatirii continua a calitatii.

"Ceea ce ma bucura este ca am reusit sa implementam si sa perfectionam continuu, un stil de lucru procedurat pentru toate directiile de business, fie ca vorbim de dezvoltarea solutiilor proprii pentru managementul documentelor DocPlus sau aplicatii web CMSPlus, fie ca vorbim de servicii de optimizare site-uri pentru motoarele de cautare, SEO. Indiferent de tipul serviciului prestat, tinerea sub control a proceselor este apreciata de catre partenerii nostri si este o dovada in plus ca suntem interesati in a avea o colaborare bazata pe principii sanatoase, sa prevenim mai mult decat sa corectam, sa privim pe termen lung desfasurarea afacerii", declara Alin Nita, Director Geneal FivePlus Solutions
Sustinatoare a brandurilor DocPlus, CMSPlus, BusinessUP, OptimizarePlus, echipa FivePlus are nevoie in continuare nevoie de un mediu de lucru inovativ, creativ, orientat catre client.

Despre FivePlus Solutions
FivePlus Solutions este o companie romaneasca specializata in dezvoltarea si implementarea de solutii pentru managementul documentelor si informatiilor, invatamant la distanta de tip eLearning, aplicatii web complexe, servicii pe tehnologii IBM precum si servicii de optimizare a site-urilor pentru motoarele de cautare (SEO).
Infiintata in 2006 de o echipa de profesionisti cu peste 10 ani de experienta in dezvoltarea de solutii colaborative, FivePlus Solutions este IBM Advanced Business Partner si detine mai multe certificari privind competentele si expertiza.

Detalii suplimentare la www.fiveplus.ro

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram