fbpx

Realizare site de prezentare

Unul dintre instrumentele de marketing extrem de eficiente este site-ul de prezentare.

Flat Studio te ajuta sa te promovezi intensiv si competitiv prin echipa de experti de care dispune pentru realizarea unui site de prezentare menit sa aduca un plus de valoare , un plus de imagine si un plus de profesionism afacerii tale .

Expunerea in mediul online a serviciilor tale este reclama de care ai nevoue. La o simpla accesare , clientii tai trebuie sa afle cine esti , ce servicii desfasori , cui te adresezi si prin ce te diferentiezi . Prezentarea companiei tale trebuie sa fie clara, trebuie sa transmita seriozitate si incredere, trebuie sa transmita continut informational concret , dar si emotiv , pentru ca emotia vinde ! 

Expertii Flatstudio identifica , in primul rand, nevoia ta , fiecare site de prezentare fiind unic si personalizat pentru fiecare client in parte . Ghidandu-ne dupa principiul : ” fiecare client e diferit si fiecare client Flatstudio este special “, adaptam fiecare site de prezentare in functie de identitatea afacerii tale , ca atare nu lucram dupa sabloane si particularizam fiecare site de prezentare in functie de client sau proiect.

Site de prezentare

In realizarea site-ului de prezentare, urmărim crearea unui panou de administrare , oferim concept grafic unic , cream pagini dinamice , optimizare SEO , gazduire web, creare si administrare galerie foto , concept de creare a unei sigle vectoriale, creare si integrare a paginilor specifice retelelor de socializare , indexare in Google , creare adresa e-mail business, chat online ,adaptabilitate la accesarea de pe telefonul mobil , catalog de prezentare produse si servicii , creare modul booking online , sau scripturi PHP. 

Site-ul de prezentare are ca scop creionarea unei imagini a companiei tale la nivelul fiecarei persoane care te acceseaza online. Scopul nostru este de a iti oferi un site de prezentare unic care sa cucereasca utilizatorul prin imagine si functionalitate. Credem cu convingere in impactul imaginii in derularea unei afaceri , tocmai de aceea cultivam profesionalismul . Prin dezvoltarea unei imagini ireprosabile ,te ajutam sa cresti la nivel de incredere in ochii celor cu care interactionezi online. Tu esti diferit , fiecare din clientii tai este unic , doar noi gasim cheia de a crea conexiunea perfecta intre voi ! 

Investeste intr-un site de prezentare creat de echipa Flatstudio . Cu noi te dezvolti si cresti ca numar de clienti si cifra de afaceri. Cei mai buni se aliaza doar cu cei mai buni pe drumul catre succes !