Realclean.ro da tonul la curatenie

realclean.ro

Serviciile profesionale de curatenie iau avant pe zi ce trece, iar asta se justifica in solicitarile care se tot inmultesc. Nu este deloc surprinzator acest lucru, deoarece lumea a inceput sa inteleaga cat este de important ca mediul in care traim sa fie curat si aerul pe care il respiram – sanatos. De aceea au gasit in firmele de curatenie un aliat al igienei, care se conformeaza cu promptitudine si seriozitate nevoilor clientilor.

Realclean asigura o curatenie eficienta la preturi rezonabile

Avand in vedere concurenta care exista in segmentul mentionat, nu rezista in astfel de conditii decat cei care ofera clientului solutii eficiente care sa satisfaca si cele mai neobisnuite cereri. De aceea  Realclean.ro s-a conformat si a adus un element de noutate, incununand cu succes piata de profil. Unul dintre serviciile recent promovate pe piata se adreseaza proprietarilor care detin spatii imobiliare sau celor care si-au planuit sa plece in vacanta.

Printre operatiunile complexe pe care le vizeaza se numara: asigurarea mentenantei, colectarea chiriilor, verificarea si plata facturilor, urmarirea comportarii in timp a constructiei, evaluarea starii proprietatii, gestionarea sumelor de bani incasate. La asta se adauga si efectuarea cheltuielor necesare de reparatie sau intretinere, care desigur, vor fi raportate corespunzator catre proprietar.

Asadar, proprietarii nu mai trebuie sa se ingrijoreze cu privire la starea imobilului lor. Practic, firma curatenie Bucuresti substituie proprietarul pe o perioada determinata de timp, fara ca acest lucru sa afecteze cumva normala desfasurare a lucrurilor. Ba din contra, echipa de curatenie poate face mai mult decat ar fi reusit sa faca insusi proprietarul spatiului.

Realclean.ro a propus utilizatorilor un abonament in functie de frecventa curateniei de intretinere si timpul de lucru. Bineinteles ca asta este in favoarea clientului care beneficiaza de costuri mai reduse si servicii de top de fiecare data. El poate opta spre exemplu intre curatenia generala sau ocazionala. Desigur ca diferenta dintre ele este la nivel de timp, nicidecum la calitatea serviciului, care de fiecare data se doreste a fi impecabil.

Grija si atentia pe care le acorda produselor de curatenie vorbeste de la sine. Sunt profesionale si vin cu instructiuni clare de utilizare, fara a exista nici cea mai mica sansa ca suprafata mobilierului sa fie alterata. Datorita compozitiei special concepute in acest sens, luciul se mentine in stare impecabila.

Se tine pasul cu tehnologia si la acest capitol, avand in dotare aparaturi speciale care sa faciliteze curatarea mochetelor si a pardoselii. Cu ajutorul metodelor moderne tesatura covorelor este revitalizata si improspatata.

Realclean a inteles ca incaperile luminoase sunt mai primitoare si de aceea are grija ca geamurile sa fie lustruite atat pe interior, cat si pe exterior. In fapt, echipa detine raspunsul pentru orice tip de suprafata dura, beton, piatra, otel sau aluminiu.

O abordare inteligenta adoptata de cei care au un program incarcat sau care aleg sa isi dirijeze timpul liber in alte directii mai prioritare. Asta nu inseamna ca nu au constientizat importanta curateniei, ci dimpotriva, au realizat ca este mai indicat sa o lase in sarcina micilor experti care ofera un rezultat desavarsit. Realclean preia misiunea de a face din locuinta ta un spatiu primitor, curat si igienizat, ideal pentru cresterea unui bebelus.