fbpx

Real Clean sau cum sa ai parte de curatenie ireprosabila si accesibila

Real Clean

Problema vietii moderne este ca a transformat totul in viteza; conturam generatii care stiu sa caute informatii rapid si la fel de rapid fac totul: mananca, indeplinesc mii de sarcini, detin controlul unei afaceri si de la distanta. Chiar si cand vine vorba de viata personala si casnica, de curatenie, totul este redefinit.

Nu moda in sine de a angaja o echipa care sa desfasoare curatenia unui spatiu este interesant, ci modul in care lumea a inceput sa aiba standarde. Cu alte cuvinte, din lipsa de timp in principal, oamenii si-au cautat alternative; asa au ajuns sa inlocuiasca efortul fizic cu abilitatile unora, specializati in acest domeniu. Au inceput sa constientizeze ca este nevoie de un mediu sanatos, ca mai mult decat curatenia aparenta conteaza igienizarea, dezinfectarea zonelor.

Real Clean si oferta de servicii in curatenie

Un astfel de exemplu este agentia RealClean.eu. O echipa bine pregatita, cu resursele necesare va fi mereu la dispozitia celor care stiu sa puna pret pe adevarata maniera de a face curatenie. Concret, asta inseamna personal calificat care raspunde unor cerinte dintre cele mai diverse.

Poate fi vorba de:

Curatenie generala, de dupa constructor sau nu – pentru cei care au trecut de perioada unor amenajari stiu ca haosul produs, culmea pentru a infrumuseta, vine cu neplacerea de a curata urme de tot felul. Devine cu atat mai dificila misiunea cu cat solventi diversi sunt necesari, suprafetele murdare sunt la fel de diverse si este nevoie de o investitie masiva pentru a face spatiul unui locuibil si curat.

Curatenia dupa evenimente – un alt caz suparator, ce consuma destul de mult timp, tine de curatenia dupa un dezlant al distractiei. Dupa ce taramul petrecerii a fost parasit de petrecareti, raman urme la propriu care tradeaza ce s-a intamplat. Este de la sine inteles ca dupa un astfel de moment este necesara o interventie in forta pentru a repune totul la loc, stralucind de curatenie.

Curatarare de tapiterie sau electrocasnice – folosirea frecventa a lucrurilor si a spatiilor aduce un grad de uzura ce face in timp ca misiunea de a curata sa fie una mai dificiala. Mizeria, bacteriile, petele patrund tot mai profund in tesaturi, in suprafete de tot felul. Iata deci un alt motiv pentru care Real Clean este un real ajutor.

Cu forta de munca impresionanta si prompta, cu aparatura in dotare, echipa aceasta poate realiza curatenia la un alt nivel: curata tapiterii si covoare, la fata locului si fara a fi nevoie sa te lipsesti de lucruri in tot acest timp sau dupa, pentru uscarea lor; curata de asemenea electrocasnice, una dintre misiunile cele mai neplacute, dificile. Curatate cu atentie si dezinfectate, acestea asigura un mediu de trai curat si sanatos.

Nu in cele din urma, ca o noutate pe piata de profil, RealClean.eu pune la dispozitie si serviciile de administrare de proprietate. Aici se implica diverse sarcini, chiar si cele care nu intra in sfera de curatenie (colectare de chirii, verificari de corespondenta, facturi, efectuarea de cheltuieli aferente, etc.).

Numai dupa o buna intelegere a serviciilor oferite iti poti da seama de adevarata importanta de a avea un sprijin pentru misiunea de curatenie.