Rapiditate, eficienta si calitate in reparatii cutii automate cu Automatic Gearbox

La SC Automatic Gearbox SRL venim mereu in sprijinul clientilor care ne solicita expertiza si ajutorul in tot ceea ce inseamna reparatii cutii automate. Avand peste 20 de ani de experienta in spate in tot ceea ce inseamna solutionarea defectiunilor cutiilor de viteze pentru toate tipurile de masini si fiind constienti de faptul ca pentru orice masina cutia de viteza reprezinta „sufletul” masinii, la Automatic Gearbox ne-am specializat in anii din urma pe reparatii cutii automate, incercand astfel sa acoperim nevoia tot mai mare de mecanici specializati pe astfel de servicii.

Nevoia de mecanici specializati pe reparatii cutii automate a aparut ca urmare a faptului ca tot mai multi romani au optat pentru masinile pe baza de cutie de viteze automata, descoperind faptul ca o astfel de masina inseamna un control mai bun atunci cand esti la volan si o mai mare mobilitate comparativ cu masinile pe baza de cutie de viteze manuala.

Doar ca si aceste cutii de viteze automate se mai defecteaza, mai ales ca foarte multe dintre masinile avand cutie de viteze automata din tara noastra sunt masini rulate. Tocmai de aceea, daca ai achizitionat o masina avand cutie de viteze automata si ai nevoie de o revizie, nu ezita sa apelezi la serviciile oferite de Automatic Gearbox.

Trebuie sa stii ca atunci cand alegi sa apelezi la serviciile oferite de Automatic Gearbox vei gasi aici rapiditate si eficienta la solicitarile tale in materie de reparatii cutii automate. Iar acest lucru este datorat faptului ca pentru servicii de diagnoza nu ai nevoie de o programare si astfel poti apela la un mecanic imediat ce ai nevoie de astfel de servicii. Ba mai mult, serviciile de diagnoza sunt gratuite la Automatic Gearbox.

In acest mod dorim sa ne asiguram ca orice client ce apeleaza la serviciile noastre nu va pierde zile in sir pana sa identifice eventuala problema aparuta la cutia de viteze automata a masinii sale.In functie de ceea ce identifica specialistii nostri in reparatii cutii automate, daca este nevoie se va trece la reconditionarea pieselor uzate sau la inlocuirea acestora acolo unde este strict necesar.

In cazul in care cutia de viteze automata trebuie schimbata, atunci se va trece si la aceasta operatiune, dar doar in ultima instanta. Trebuie spus ca la Automatic Gearbox inlocuirea pieselor se face doar ca ultima solutie, astfel asigurand clientul ca nu va trebui sa plateasca servicii sau piese de schimb care nu sunt neaparat necesare. In general, solutionarea oricarei defectiuni dureaza 24 de ore la Automatic Gearbox si doar atunci cand piesele trebuiesc inlocuite poate sa dureze undeva pana la 3 zile.

Toate serviciile oferite de Automatic Gearbox pot fi gasite pe www.reparatiecutieautomata.ro. Calitatea serviciilor este certificata prin faptul ca firma noastra este autorizata RAR, iar toate piesele pe care le oferim clientilor sunt originale si noi-noute. Mai mult decat atat, oferim garantie atat pentru piesele inlocuite, cat si pentru manopera realizata. Automatic Gearbox inseamna rapiditate, eficienta si calitate de top in reparatii cutii automate.