fbpx

Railway sleepers Pamirco

railway sleepers Pamirco

Pamirco Manastiur – fabrica celor mai calitate traverse de cale ferate cu implementare la nivel european. Producatorul ideal pentru a pune in aplicarea calitatea elementelor din lemn care intra in compozitia cailor ferate. Dedicare, promptitudine, seriozitate si profesionalism de la o echipa cu peste 15 ani pe piata traverselor.

Cele mai bune traverse de cale ferata implica :

 • Materialele superioare
 • Produse de calitate
 • Inovatie in prelucrare
 • Aparatura de prima clasa

Fiecare proces de prelucrare a lemnului conteaza pentru dezvoltarea traverselor de calitate, motiv pentru care un producator de incredere este cheia investitiilor de succes.

Cum si unde putem gasi cele mai calitative traverse in Romania dar si de la nivel international?

Pamirco Manatiur cu o prezenta devotata in mediul online prin intermediul websit-ului cu acelasi anume dar si cu locatia exacta in partea de NE a judetului Timis, la 1 km de DN68A ce face legatura intre DEVA (80km) si Lugoj (20km), cu acces la autostrada A1 Km 420, este unul dintre producatorii de top de traverse de cale ferata.

Website-ul Pamirco Manastiur ofera clientilor cu un simplu click tot ceea ce tine de serviciile de fabricare, de istoricul fabricii si de produsele destinate prelucrarii. In acest fel aflam ca serviciile acestei soecitatii sunt prezente pe piata inca din anii 1902, ducand in prezent traditia fabricii de cherestea infiintata in acea perioada.

Misiunea fabricii Pamirco este de a oferii un nivel superior de servicii de prelucrare a lemnului. In baza productiei se folosesc conceptii si modalitati inovative de a prelungi durata de utilizare a produselor si de a scuti investitiile fara rost.

Odata cu dezvoltarea productiei, Pamirco si calitatea productiei sale este o optiune inclusiv la nivel international. In prezent prodsele Pamirco au ajuns in tari precum Egipt, Japonia, Turcia, Olanda si multe aletele de la nivel european. Bineinteles, traversele sunt confectionate conform reglementarilor impue pe pln international si sunt produse conform SR EN 13145+A1:2012, pentru orice tip de ecartament.

Pentru un producator de renume, calitatea produselor sale este esentiala pentru succesul afacerii, din acest motiv, fiecare membru Pamirco Manastiur este o veriga importanta pentru calitatea produselor, astfel, experienta echipei de lucru este un criteriu diferentiator pe piata si important pentru dezvoltarea fabricii.

Esti in cautarea specialistilor de traverse? Ai ajuns in locul potrivit!

Railway sleepers, asa cum sunt denumite pe piata europeana, sunt prelucrate pe tipologii, iar fiecare dispune de materiale si produse de calitate. Pamirco prelucreaza in prezent 4 tipuri esentiale de traverse pentru calea ferata :

Iar pe langa emblemele acestei fabricii, Pamirco prelucreaza inclusiv ;

 • Panouri asamblate
 • Cherestea tivita/netivita

Prelucrarea lemnului nu este o sarcina usoara, insa asigura printre cele mai importante avantaje pe termen lung. Atentia asupra materialului este foarte importanta pentru rezultatele productiei. De ce a ales Pamirco Manastiur lemnul pentru traverse?

 • Pentru durabilitate
 • Rezistenta
 • Elasticitate
 • Structura naturala si organica
 • Flexibilitate
 • Randament
 • Performanta

Important de precizat, ca fiecare performanta si calitate tine cont si de tipul materialului din care este confectionata traversa. Desi pe piata exista si traverse din lemn moale, Pamirco prelucreaza traversele doar din lemn de esenta tare, mai exact speciile de fag si stejar care sunt considerate printre cele mai durabile si rezistente tipuri de lemn la intemperiile meteo.

Orietantata catre clienti si catre perfectionarea serviciilor de prelucrare, Pamirco este un producator care ofere clientilor posibilitatea de a comanda produse din lemn speciale la propria cerere a clientului Societatea se focuseaza in mod special pe elementele din material lemnos care intra in compozitia cailor ferate si care vor fii atat proiectate cat si prelucrate de aceasi specialisi ai fabricii.

In industria competitiva a traverselor de cale ferata, Pamirco este unul din producatorii care se diferentiaza prin :

 • Experienta
 • Profesionalism
 • Implicare
 • Colaborare
 • Raport calitate-performanta-pret

Pentru prelucrarea celor mai bune traverse de cale ferata de la nivel international dar si din Romania, Pamirco Manastiur este fabrica specializata in productia la performante inalte. Aparatura de ultima generatie, echipa serioasa si bine pregatita, modalitati moderne de prelucrare si materiale organice de cea mai buna speta. Rolul Pamirco este de a aduce pe piata cele mai calitative railway sleepers recunoscute la nivel global.