Rafinament si eleganta la cel mai frumos eveniment

Finetea si delicatetea unei eveniment tine foarte mult de bunul gust, de creativitate si de imaginatie, de curajul de a aduce ceva nou si de a indrazni sa schimbati cumva stilul clasic care urmareste de ceva timp evenimentele de tip nunta sau botez. Nunta trebuie sa fie un eveniment unic! Puteti adauga farmec si rafinament la cea mai frumoasa petrecere printr-o sculptura din gheata. Cu asta se ocupa Ice Art, cu ajutorul unui sculptor de exceptie, un cub de gheata se transforma in cele mai deosebite sculpturi din gheata ce dau o nota high class evenimentului dumneavoastra.

Un nou stil la nunta, ceva nou? Cu siguranta va doriti sa aduceti ceva special, nou la nunta, iar pentru asta puteti alege sculpturi gheata, inseamna mai mult decat frumusete si unicitate, este o adevarata arta. Sculpturile din gheata pot inclocui cu succes aranjamentele florale de pe fiecare masa sau pot crea un spectacol unic cu ajutorul luminilor si sunetelor intr-un loc la care toata lumea sa aiba acces, undeva la vedere, iar lucrul acesta nu va face decat sa creeze o atmosfera minunata, de basm.

Gheata pentru evenimente este un concept nou, adus pe piata de Ice Art la care foarte multe persoane au inceput sa apeleze. Organizarea unui eveniment de gheata, cu sculpturi de gheata de diferite forme pe care le puteti asorta cu evenimentul indiferent de tema, de anotimp sau de locatia aleasa adauga un plus de culoare si stil petrecerii de nunta.