fbpx

Radiografia dentara digitala

Radiografia dentara digitala reprezinta un beneficiu foarte important in tratamentul stomatologic, si este accesibila oricui datorita dezvoltarii tehnologiei si datorita stiintei medicale avansate.

Beneficiile radiografiei dentare digitale

Radiografia dentara digitala iti salveaza timpul. Atunci cand iti faci o radiografie dentara digitala, primesti imaginile in timp real, astfel incat nu mai este nevoie sa vii din nou pentru interpretarea datelor, caci medicul stomatolog poate face asta in aceeasi consultatie.

Radiografia dentara digitala ofera o calitate mult mai ridicata a imaginii decat in cazul radiografiei clasice. Astfel, in acest caz, rezolutia imaginii obtinute este cu mult superioara.

Acest tip de radiologie este si prietenos cu mediul, pentru ca nu se folosesc substante chimice pentru developarea imaginilor, ca in cazul radiografiilor clasice. Imaginile sunt realizate cu ajutorul unor senzori care permit utilizarea lor.

Nu in ultimul rand, radiografia dentara digitala emana o doza mai mica de radiatie decat cea clasica, asadar pacientul este supus unor riscuri mult mai mici la expunere. Cercetarie in domeniul radiologiei au aratat ca doza de radiatie este cu pana la 80% mai mica in cazul radiografiei dentare digitale.

Radiografie dentara digitala la Art Implant

La Art Implant beneficiezi de cele mai inalte servicii medicale stomatologice, cu ajutorul aparaturii medicale foarte avansata. Radiografiile dentare digitale sunt realizate in cabinet, cu ajutorul aparatului de radiologie RX DC extended, unul din cele mai avansate echipamente de acest gen din domeniu. Acest echipament pentru realizarea radiografiilor este foarte eficient si practic, fiind folosit cu o telecomanda wireless.

Art Implant este o clinica stomatologica din Bucuresti care nu numai ca ofera servicii medicale de 7 stele, dar vine si cu un concept inedit. Art Implant iti ofera o experienta unica, minunata, in care esti tratat stomatologic si te simti ca intr-o poveste in acelasi timp. Aici, echipa de specialisti cu experienta in domeniu te primeste intr-un cadru de poveste, demn de o regalitate. Decorul este deosebit, clinica fiind amplasata intr-o cladire ce se aseamana unui palat, iar designul imbina armonios elemente moderne cu influente de epoca baroca.