fbpx

Radiofrecventa tripolara – o terapie ce te ajuta sa slabesti rapid

radiofrecventa tripolara

Ce cunosti pana acum despre radiofrecventa tripolara?

Exista multe tipuri de proceduri de remodelare corporala si fiecare are propriile sale avantaje. Nu exista o procedura similara cu alta. Una dintre aceste proceduri este radiofrecventa in trei poli, recunocuta si ca radiofrecventa tripolara.
radiofrecventa tripolara
Ceea ce nu stiti despre radiofrecventa tripolara este ca va poate ajuta sa reduceti semnificativ procentul de grasime. Dar nu numai asta. Procedura poate fi benefica si in alte aspecte legate de corpul dumneavoastra. In timp, multi oameni au inceput sa foloseasca frecvente radio in diverse tratamente. Mai ales cei care se confrunta cu vergeturile si au nevoie de o modalitate de a le elimina. Vergeturile nu sunt usor de indepartat, dar este posibil cu ajutorul unor metode eficiente.

Frecventa radio inspirata de medicina

Orice tip de tratament incepe in domeniul medical. Bineinteles ca stii de ce. Sanatatea este mai importanta decat orice altceva. Prin urmare, atunci cand vrei sa slabesti rapid si eficient, corpul tau experimenteaza unele schimbari bruste, care il fac sa se simta nelinistit. Dar daca tratamentul se face in conditii optime si se iau toate masurile de precautie, nu trebuie sa va faceti griji.

O terapie inspirata de medicina pentru tratarea aspectului coajei de portocala este radiofrecventa. Aceasta procedura de radiofrecventa tripolara a fost dovedita clinic ca aduce rezultate garantate pe piata cosmetica din Romania.

Tratamentul prin radiofrecventa provine din medicina si a fost dezvoltata in domeniul kinetoterapiei. Prin urmare, undele electromagnetice sunt inca caracteristice acestui proces. Dar pe masura ce intensitatea se schimba, acestea vor face ca polaritatea celulei sa se schimbe.

Principalul avantaj

Deoarece radiofrecventa tripolara functioneaza conform principiului „strangerii” (strangerea pielii), are ca efect cresterea contractiei pielii, remodeland astfel tesuturile. Sistemul de emisie de unde electromagnetice integrat la sfarsitul tratamentului accelereaza metabolismul si imbunatateste rezultatul final al tratamentului. Capul de tratament este racit la o temperatura de 8-10 grade Celsius, ceea ce reduce riscul de arsuri epidermice.

Prin urmare, beneficiile tratamentului de radiofrecventa tripolara sunt:

  • Este un tratament neinvaziv;
  • Reduceti ridurile si vergeturile;
  • Starea pielii se imbunatateste;
  • Poate fi utilizat pe orice parte a corpului in care pielea este lasata;
  • Are un efect imediat asupra cicatricilor acneice;
  • Nu este nevoie de anestezie;
  • Fara efecte secundare;
  • De asemenea, este foarte eficient pentru tratament dupa liposuctie.