fbpx

quot;The Real State of Romania s Real Estate quot; – by The DIPLOMAT

Publicatia de business in limba engleza The DIPLOMAT Bucharest va organiza marti 11 Octombrie incepand cu ora 9:00 dezbaterea “The Real State of Romania’s Real Estate”, o intalnire restransa sub forma de masa rotunda dedicata sectorului imobiliar, avand ca si co-organizator firma de avocatura Noerr, iar parteneri companiile Erste Group Immorent, H&J Martin si New Kopel Group.

Intalnirea exclusivista va avea loc la Grand Hotel Continental de pe Calea Victoriei nr. 56, sala Grigorescu si se va desfasura sub forma unui forum de discutii dedicat domeniului imobiliar, un eveniment de marca ce va reuni reprezentanti ai celor mai mari dezvoltatori din Romania, fonduri de investitii, agentii de real-estate si institutii financiare. La eveniment vor participa aproximativ 40 de factori de decizie ai celor mai importante companii din acest sector.

Temele dezbaterii sunt:
– Mai exista interes in domeniul imobiliar din Romania din partea fondurilor de investitii?
– Care sunt cele mai atractive segmente din real estate?
– Care mai sunt jucatorii din piata in momentul actual?
– Care sunt asteptarile investitorilor referitoare la piata din Romania?
– Care proprietati sunt cele mai vulnerabile?

Acesta intalnire este un eveniment interactiv, fara prezentari formale, o dezbatere intre marii jucatori de pe piata si o excelenta platforma de networking la cel mai inalt nivel.
Pentru detalii suplimentare referitoare la eveniment vă rugăm să accesati http://realestate2011.thediplomat.ro/index.php, sau sa ne contactaţi la telefon 021/2101336.

In linkul urmator gasiti editia de anul trecut a evenimentului organizat de The DIPLOMAT: http://www.thediplomat.ro/articol.php?id=1649.