QRest: Meniul digital mereu la indemana dumneavoastra

Aplicatiile software pentru telefoanele mobile au devenit din ce in ce mai numeroase, dezvoltarea acestora fiind in primul rand impusa de numarul tot mai mare al utilizatorilor ce isi achizitioneaza un smartphone. Utilizarea acestor aplicatii a devenit din ce in ce mai utila, domeniile acoperite fiind diverse; in prezent sunt disponibile aplicatii pentru aproape orice domenii si servicii, cele mai importante fiind cele ce ofera solutii prompte la probleme ce presupun aflarea pozitiei prin GPS, identificarea punctelor de interes din diverse locatii, solicitarea si contactarea diverselor firme si companii, etc. O aplicatie similara, ce vine in ajutorul viitorilor utilizatori cu un serviciu inedit pe piata din Romania este Qrest, un program software dezvoltat de compania Acqua Development.

Dupa cum bine stim piata telefoanelor mobile din Romania este impartita intre doi mari colosi, Apple si Google. Acestia accesorizeaza tabletele si smartphone-urile disponibile cu cele mai populare sisteme de operare mobile: iOS respectiv Android. Asadar, daca aveti un telefon mobil inteligent, sau o tableta, cu siguranta utilizati unul din sistemele de operare mentionate mai sus. Prin intermediul acestor platforme software si a serviciilor oferite de dezvoltatori dumneavoastra puteti avea acces la aplicatiile ce pot fi descarcate si instalate oricand pe dispozitivul in cauza. Avand in vedere cele expuse, Qrest este disponibila atat pentru iOS cat si pentru Android, aplicatia putand fi descarcata gratuit pe orice telefon sau tableta ce ruleaza aceste sisteme de operare.

Dar ce este Qrest si mai mult, ce ofera aceasta aplicatie noua viitorilor utilizatori? Pe scurt, Qrest este o interfata ce poate fi utilizata atunci cand doriti sa apleati la serviciile unui restaurant, sau local de orice profil. Aplicatia ofera un meniu online direct pe telefonul sau tableta dumneavoastra, meniu ce poate fi utilizat pentru a comanda mancarea dorita, pentru a solicita interventia unui chelner, pentru a realiza diverse sesizari sau pentru a achita nota de plata. Prin intermediul Qrest puteti vizualiza ofertele puse la dispozitie de localul in cauza, puteti accesa recomandarile bucatarilor si asa mai departe.

Astfel o sa reduceti substantial timpul in care sunteti nevoiti sa asteptati pana cand un chelner o sa va preia comanda sau o sa se prezinte pentru solutionarea diverselor probleme. Aplicatia introduce un nou concept de utilizare a serviciilor unui restaurant, confortul si satisfacerea cerintelor clientilor fiind principala preocupare a dezvoltatorilor Qrest.

Dupa cum am mentionat, aplicatia poate fi descarcata gratuit de pe orice dispozitiv ce ruleaza sistemul de operare Android sau iOS. Pentru a instala programul trebuie sa aveti o conexiune la internet activa; apoi va trebui sa accesati magazinul online Apps Store, respectiv google Play si sa cautati aplicatia Qrest. Downloadati programul si urmati pasii ulteriori. In final, meniul online o sa va stea la dispozitie prin intermediul unei interfete intuitive, usor de utilizat si accesat.

Daca doriti mai multe informatii legate de aplicatia Qrest, sau daca doriti o descriere completa si detaliata a programului prezentat mai sus, accesati site-ul oficial al companiei Acqua Development. Prin intermediul aceluiasi site puteti comanda aplicatia (in cazul in care sunteti detinatorul unui local si doriti oferirea meniului online clientilor dumneavoastra), preturile fiind disponibile in dreptul fiecarei versiuni a programului.

Contact:

Acqua Development
Str. Mitropolit Nifon, Nr.2, Etaj 2, Sector 4, Bucuresti, 040502, Romania
Contact comercial: 021 589 76 80
Email: office[at]qrest.co.uk