fbpx

QI Cosmetics sarbatoreşte un an de frumuseţe naturala şi organica

La un an de la înfiinţarea sa în Bucureşti, QI Cosmetics şi-a asigurat locul în piaţă producătorilor de cosmetice româneşti, atât prin gama de produse bazate exclusiv pe ingrediente 100% naturale, organice, fito-active, cât şi prin clientela atrasă şi rămasă fidelă produselor oferite.

Asigurând game de produse pentru femei , bărbaţi sau copii, QI Cometics rezolva cu succes problemele întâlnite în tratarea sau întreţinerea tenului – gras sau acneic, uscat, sensibil, matur, etc. – pentru corp sau pentru păr.

QI Cosmetics dezvoltă şi produce manual în România produse cosmetice de îngrijire a pielii şi părului, ce conţin ingrediente organice şi 100% naturale (elemente concentrate fito-active, agenţi naturali de hidratare, uleiuri şi unturi botanice premium), vizând problemele specifice ale pielii şi stimulând, în acelaşi timp, capacitatea proprie de vindecare şi de re-întinerire a pielii.
La acestea, se adaugă solide cunoștințe de specialitate, obţinute prin cursuri internaţionale, atestate, de formulări cosmetice şi colaborarea cu specialişti experimentaţi şi recunoscuţi în dermatologie şi cosmetică modernă.

Ingredientele provin din România sau din ţările Uniunii Europene, având asigurate trasabilitatea şi respectarea celor mai avansate norme de calitate din domeniu iar formulările sunt conforme cu cerinţele ECOCERT pentru cosmetice organice.

O caracteristică importantă a gamelor QI Cosmetics este concentraţia mare de elemente active în sinergie cu uleiuri şi unturi presate la rece, ape florale organice şi vitamine cosmetice.
Produsele QI Cosmetics nu conţin parfumuri sintetice, arome, coloranţi, parabeni, silicon, parafină sau ulei mineral. Parfumarea se realizează exclusiv prin intermediul unui amestec natural de uleiuri esenţiale.

Produsele sunt avizate dermatologic pentru a asigura compatibilitatea cu pielea şi eficientă fiecărui produs, testate microbiologic şi fizico-chimic şi certificate pe portalul european al cosmeticelor CPNP, având un preţ corect şi atractiv, în concordanţă cu piaţă românească. Realizarea produselor se face fără a implică testarea pe animale.

Alături de gama de produse, QI Cosmetics acordă atenţie informării corecte şi la zi a clienţilor, prin transparenţa informaţiilor legate de produse şi ingrediente, furnizându-le noutăţi din cosmetică şi menţinând un contact operativ şi interactiv cu aceştia prin intermediul site-ului oficial, al blogului si al newsletter-ului.

Pentru informaţii suplimentare despre linia de produse cosmetice organice, 100% naturale, preţurile lor, condiţiile de livrare sau pentru alte informaţii de interes, puteţi contacta QI Cosmetics folosind site-ul oficial.