fbpx

Puri Bali – primul centru wellness traditional Balinez

10 Noiembrie 2014
Puri Bali – primul centru wellness traditional Balinez
A fost lansat in Bucuresti, Puri Bali, primul centru de wellness cu specific traditional balinez.
Personalul angajat in tratmentele terapeutice provine exclusiv din insula Bali, iar experienta cumulata a acestora este de peste 15 ani in segmentele de wellness si spa, cu acreditari obtinute la cele mai prestigioase academii de profil pe plan international.
„Numele, ales deloc la intamplare, este format din cele doua cuvinte: “Puri” inseamna “casa regilor” in limba balineza, iar “Bali” ne poarta catre destinatia de vis a oricarei vacante ideale pentru relaxare sau sejur romantic intr-un tinut unde visele se incununeaza cu realitatea si aduc o stare de bine ce predomina pe toata durata calatoriei”- ne declara Eka Sumartini, directoarea de SPA la S.C. Puri Bali SRL.
Totodata, Eka Sumartini este prima femeie antreprenor din Romania care provine din Bali, Indonezia. Experienta ei aici la noi in tara, se leaga in ultimii 5 ani atat de resorturi exclusiviste cu acoperire nationala si internationala cat si un portofoliu de clienti din segmentul de lux al serviciilor de modelare corporala si estetica, fapt ce o recomanda drept cea mai buna terapeuta pentru tratamentele de relaxare si wellness. Un mare avantaj fata de alti terapeuti expati al Ekai este faptul ca a devenit o vobitoare foarte buna de limba romana, fapt ce ii confera o foarte usoara comunicare cu toti cei care isi doresc un tratament la sediul companiei. Experienta si cunostintele celorlalte terapeute ale noastre in segmentele de spa si wellness, pun la dispozitie de asemeni, o gama variata si originala de tratamente unice in Romania care se ridica la cele mai inalte standarde internationale din domeniu.
Despre Puri Bali SRL
Puri Bali SRL este o societate infiintata in anul 2014, cu sediul comercial in Bucuresti, strada Roma nr. 36, apartament 6, Sector 1, si are ca domeniu de activitate servicii de wellness, infrumusetare si modelare corporala. Printre cele mai frecvente tipuri de masaj, practicam urmatoarele: masaj balinez, masaj de relaxare, masaj anticelulitic, masaj cu bete de bambus, reflexioterapie, masaj shihatsu, masaj cu pietre vulcanice, masaj cuplu, masaj capilar, masaj 4 maini, masaj pentru gravide, masaj cu lumanari Hopi…etc

Persoana de contact:
Alexandru Ghioca – director general
Telefon 0729997562
[email protected]