Provocari si solutii pentru construirea de parcari ale viitorului

parcare din aeroportul Henri Coanda

Parcarile, orasele inteligente si vehiculele electrice autonome sunt foarte importante pentru ceea ce se doreste a fi o lume verde a viitorului. Desi totul pare ca se duce in directia buna, ca dezvoltarea marilor comunitati va avea la baza principii ecologice, durabile si sustenabile, exista o serie de probleme ce pot fi intalnite de-a lungul demersurilor de transformare.

Printre probleme se numara aceea ca aproximativ jumatate din populatia globului, traieste astazi in orase. Pana in 2030 procentul va creste la 60%, ceea ce duce la probleme de poluare care scad calitatea vietii. Pe de alta parte, 35% din masinile care circula in timpul orelor de varf sunt, de fapt, in cautarea locurilor de parcare. De aceea, parcarile sunt foarte importante pentru a regla fluxul de masini de pe strazi si pentru a reduce poluarea. Reducerea poluarii poate avea loc si prin utilizarea masinilor electrice, insa inconvenientul este ca si parcarile trebuie sa fie adaptate la aceasta noua realitate.

Provocarea acestor situatii consta in faptul ca orasele trebuie sa se transforme in locuri blande, inteligente si eficiente prin:

  • Imbunatatirea infrastructurii si a fluxului de transport public.

  • Ghidarea eficienta a soferilor catre parcari prin semne de orientare eficient amplasate.

  • Promovarea utilizarii vehiculelor inteligente pentru a reduce zgomotul si poluarea.

  • Parcari eficiente care sa permita soferilor sa-si alimenteze electric masina de fiecare data cand este nevoie.

Desi aceste probleme par dificil de solutionat la scara mare, niste minti stralucite au reusit sa creeze un spatiu eficient din toate punctele de vedere, doar ca in afara Bucurestiului, nu in oras. O parcare inteligenta, eficienta si de lunga durata poate fi gasita in Otopeni, langa aeroport, loc in care clientii isi pot lasa masinile in siguranta si se pot ocupa de alte interese, ca serviciul sau calatoriile.

Asadar, toti aceia care au nevoie sau doresc sa vada cum ar trebui sa arate toate parcarile din oras, ar trebui sa vina la Park4Fly! Mai mult decat atat, oricine are nevoie de parcare pe termen lung in Otopeni, trebuie neaparat sa calce pragul Park4Fly pentru a simti ce inseamna siguranta, eficienta si adevaratele economii financiare. Accesand https://park4fly.ro/ puteti vedea mai multe detalii despre aceasta parcare din aeroportul Henri Coanda!