fbpx

Provocarea de a conduce pe un drum cu gropi

asistenta rutiera

Dupa cum stim cu totii, situatia drumurilor din tara noastra nu este una prea fericita. Gropi, pietris, praf, mizerie mai degraba ,decat asfalt de calitate. Conducerea pe astfel de drumuri este mai greu de efectuat decat pe un drum bun, dar poate avea efecte daunatoare si asupra autovehiculelor. Daca va intrebati cum sa conduceti in conditii de siguranta pe drumuri neasfaltate sau cu un asfalt prost, echipa de experti de la tractari auto Bucuresti, Tractări.ro, vin cu explicatii clare!

Daca nu ati calatorit vreodata pe o anumita ruta, asigurati-va ca aveti o harta sau un GPS care sa va indrume corespunzator. De asemenea, verificati anvelopele, presiunea acestora si completati combustibilul necesar pentru a ajunge la destinatie. Partea rea este ca GPS-ul nu anunta gropile de pe drum, asa ca pe acestora trebuie sa le faceti fata cu frana si ambreiajul, mai putin acceleratia.

Un drum neasfaltat poate fi neted si chiar foarte prietenos cu anvelopele si masina, insa unul al carui asfalt s-a stricat este o mare provocare, insa nu imposibil de parcurs. Franati si accelerati incet pentru ca masina sa ruleze incet, fapt ce va permite sa opriti usor sau sa ocoliti in siguranta gropile care pot fi ocolite. Daca ploua va fi mai greu sa va dati seama de prezenta gropilor si sa estimati dimensiunile acestora, de aceea incercati, pe cat posibil, sa le ocoliti!

Asigurati-va ca incetiniti treptat cand va apropiati de curbe si ramaneti cat mai aproape de partea dreapta a drumului pentru ca este cel mai sigur mod de a aborda o curba. De asemenea, opriti de fiecare data cand vi se pare ca auziti zgomote ciudate venind de la motor sau de la roti. Ar putea fi un capac de janta ce trebuie fixat mai bine sau orice altceva poate produce zgomot dupa dezmortirea din gropi.

Cele mai bune servicii de tractari auto la cele mai bune preturi | tractări.ro

tractari auto din Bucuresti

Nu uitati ca orice zgomot strain poate indica o anumita problema. Fara o interventie specifica totul s-ar putea agrava, costurile pentru reparatii fiind mult mai mari apoi. In cazul in care lucrurile au scapat de sub control, puteti apela la serviciul de tractari auto din Bucuresti, Tractări.ro care poate oferi si asistenta rutiera, nu doar tractare si transport. Situatia va fi abordata in functie de problema sau in functie de dorinta clientului. Accesand http://tractări.ro/ veti descoperi cele mai bune preturi si cele mai mari avantaje!